Komentāri: Pasažiere pastāsta, kā aviokompānija "izslēdz" pasažierus un neielaiž lidmašīnā

Maija

1.07 šāda situācija bija arī Airbaltic reisam uz Disseldorfu. Ja lētajiem vēl varētu saprast, bet dārgajam Airbalticam kā?

11.aug 2019 Atbildēt
Arija DeWar

Ja ir jalido, tad pirms tam ir nervu bojashana.Bail no tam aviokompanijam, nezini, kas viniem mainits, vai laikaa paspet uz nakamo reizu.

12.aug 2019 Atbildēt
Elisa Meijere

jazin savas tiesibas. neko tamlidzigu neesmu pieredzejusi, ne redzejusi. pieminetos “muzikus” neielaida nevis vietas trukuma del bet tapec ka tie bija alkohola reibuma un skali, bravurigi uzvedas. Normalus cilvekus lidsabiedriba vienmer ielaiz, jo preteja gadijuma tas var atsaukties uz reputaciju un finansiali. dzerajus un huliganus, vai creisy ari nav jaielaiz.

12.aug 2019 Atbildēt
Olga

Lidoju ar Raynair/wizzair/airbaltic. Nekad mūžā nebiju šādā situācijā.Un arī nevaru saprast kā tā var būt,ka nav vietas, jo tu rezervē sev vietu vai tev arī to iedot, kad veic reģistrāciju...

12.aug 2019 Atbildēt
Ingrīda Kalviņa

Lidoju ar Airbaltic no Dubrovnikas un arī, laikam, biļešu bija vairāk,nekā sēdvietu. Un nekāda konflikta vai izraidīšanas, mūs novirzīja uz brīvajām vietām biznesa klasē.Tiesa, mēs lidojām ar tūristu grupu, nezinu, vai tas ko ietekmēja. Vairākiem cilvēkiem no mūsu grupas, kam bija līdzīga situācija, piedāvāja vietas biznesa klasē.

12.aug 2019 Atbildēt

Komentēt