Peldētājs brīdina par bīstamu vietu Ozolnieku ezerā: Man "paveicās" kājai gabalus izraut

© Pixabay

Dainis ar sociālo tīklu palīdzību aicina Ozolnieku puses iedzīvotājus būt uzmanīgiem vietējā peldvietā. Vīrietis, diemžēl, peldoties guvis kājas traumu.

"Ozolnieku ezers, lielajā pludmalē, apmēram 10-14metrus no krasta no zemes lien ārā sliedes gabals. Esot tieši blakus sliedei, ūdens ir pāri galvai, uzkāpjot uz sliedes gala ūdens līmenis līdz viduklim (sliedes gals aptuveni metru zem ūdens). Esiet uzmanīgi, neņurkojiet! Ļoti viegli var ar galvu ietriekties sliedes galā (kurš ir vērsts pret krastu). Man paveicās kājai gabalus pāris izraut. Un nevis ņurkojot, bet peldot vienkārši pāri," norāda Dainis.

Ekrānuzņēmums

Komentāros iedzīvotāji aicina par bīstamo vietu ziņot pašvaldībai vai atbildīgajām iestādēm, lai bīstamie priekšmeti tiktu aizvākti.

Glābēji aicina, atpūšoties pie ūdens un dodoties peldēties, neaizmirt par drošību - nepeldieties alkohola reibumā un nerīkojieties pārdroši, piemēram, neleciet ūdenī nepārbaudītās vietās un necentieties pierādīt savas spējas aizpeldēt tālāk par citiem! Gadījumā, ja redzat, ka cilvēks slīkst, nekavējoties zvaniet 112!