Komentāri: Cilvēki neizpratnē par redzēto "Akropoles" atvēršanas dienā

Эгон Волк

Pūlis un bars milzīgs. Tikai interesanti, cik no viņiem kaut ko lielāku par saldējumu nopirka? 21.gadsimta muzeja apmeklētāji...

6.apr 2019 Atbildēt
Juris Kaļķis

liberalizētu idiotu bars.

6.apr 2019 Atbildēt
Arturs Ozols

Dīvainību tur pietika. Piemēram , bankomāti apstājās un naudu jau visai drīz neizsniedza !!! Tomēr nezinu ,smieties vai izteikt izbrīnu par projektētāju pilsētbūvniecisko sakarību uztveri ? Esot iztērējusi 7 miljonus eiro ārējo ceļu un laukumu sakārtošanai. Iespējams . Bet lai tiktu no manas mājas , 50 m. no ieejas , uz veikala "placi" jāiet 500 metri !!! Būves austrumu galā ir vismaz 2 tūkstoši dzīvokļu ar vismaz 6 tūkstošiem iedzīvotāju ,tikai pieejas celiņu nav un visi nu slāj pāri zālājiem un uz veikalu lien caur vecas sētas robiem !!!

6.apr 2019 Atbildēt
mairita

Mani pārsteidz, cik daudziem darbdienā nav jābūt darbā.

6.apr 2019 Atbildēt
Imants Vingolds

Strādāt nav obligāti, tas nav tā, kā bija PSRS, ja 3 mēnešus nestrādāji, biji liekēdis un tevi varēja saukt pie kriminālatbildības!

6.apr 2019 Atbildēt
Elita Gūtmane atbilde Imants Vingolds

bet sakām,ka nav kam strādāt....

6.apr 2019 Atbildēt
Ina Krūmiņa

Ir maiņu darba grafiki, kad darba diena brīva. Cik daudzi strādā brīvdienās , lai ļoti daudzās vietās apkalpotu, kuriem 6d., 7d.brīvas ... Par to jau neaizdomājamies.

6.apr 2019 Atbildēt
Ināra Vikmane

Akropole (grieķu: ακρόπολις — ‘augšējā pilsēta’) ir citadele Senās Grieķijas pilsētās. Tā parasti kalpoja par patvērumu kara laikā. Akropolēs parasti atradās arī tempļi un skulptūras, kas veltīti dažādiem dieviem. Visslavenākā akropole viennozīmīgi ir Atēnu akropole, kas ir iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā. Mazāk nozīmīgas akropoles ir atrodamas daudzās sengrieķu pilsētās.Akropole (grieķu: ακρόπολις — ‘augšējā pilsēta’) ir citadele Senās Grieķijas pilsētās. Tā parasti kalpoja par patvērumu kara laikā. Akropolēs parasti atradās arī tempļi un skulptūras, kas veltīti dažādiem dieviem. Visslavenākā akropole viennozīmīgi ir Atēnu akropole, kas ir iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā. Mazāk nozīmīgas akropoles ir atrodamas daudzās sengrieķu pilsētās.

Esmu pārsteigta par šādu nosaukumu tirdzniecības centram. Var teikt pat - zaimošanu vai nezināšanu. Varbūt ar to ir domāta Zelta teļa, tirdzniecības, mantas kulta mānija. Bert visdrīzāk, ka tumsonība. Pasekojiet, kā tiek publicēta informācija Delfos, Tauta runā u.c. mājaslapās. Kļūdas un informācijas, zināšanu trūkums. Akropole - asociāciēja ar nekropoli...un tā tas daudziem arī ir, ja nevar iegūt kāroto materiālā ziņā. Gadījās redzēt zeltlietu veikalā jaunieti ar konvulsijās pulsējošu saules pinumu, skatoties uz zeltlietām... Pārliecība, ka bez "'mantas" nav dzīves. Stulbi dzīvojam. Sarkana, brēcoša reklāma ..... ak! Bet dažiem cilvēkiem laikam arī šai pieredzei jāiziet cauri, kamēr atradīs citas vērtības un iepazīs vārdiņu "pietiekoši"

6.apr 2019 Atbildēt
G EG

Nav bik pa glaunu priekš ubagu zemes...

7.apr 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Bet ko tad tu pats tur dari ? :D

7.apr 2019 Atbildēt
Zuze

Da beidziet, kāds šitiem darbs! Tika solītas dāvanu kartes un degustācijas, tāpēc saskrēja viss Ķengaraga Ušakova elektorāts. Haļava taču! Par cik blakus dzīvojam, iepirkāmies bez problēmām, pie kasēm cilvēku nebija vispār!

7.apr 2019 Atbildēt
Pudulis Ainars

Piedalies.webs.com

11.apr 2019 Atbildēt

Komentēt