"Mēs esam viens otram!"; sieviete pateicas diviem kungiem, kas palīdzējuši ar auto ķibeli

© Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay

Zanda sociālajā tīklā Facebook pastāstījusi par nesen notikušu ķibeli Smiltenē, kur viņai salūzusi automašīna un viņu palīgā steigušies divi kungi.

"Dzīvē tā iekārtots, ja ar mašīnu brauc, tai izdodas arī salūst! Kur nu vēl veiksmīgāk! Smiltenē - pie "Maximas"! Un man laikam kārtējo reizi jāsaka, ka man pat sveši cilvēki apkārt gadās - paši labākie! PALDIES DIVIEM DŽEKIEM - VĪRIEŠIEM SMILTENĒ, viens gandrīz no paša sākuma bija ar mani, otrs - no tā brīža, kad tika pasaukts palīgos ar atslēgām! Jā, viņš brauca no Silvas uz Smilteni - speciāli ar atslēgām! Ir lieliski, ka kādam interesē, ko šī blondā meiča meklē zem motora pārsega! Problēmu atrisināt uz vietas nebija iespējams - un bija jāvelk!" stāsta Zanda.

Sieviete priecājas, ka abi kungi palīdzējuši atrisināt situāciju, un viņai nav bijis jātiek galā ar to vienai pašai. Zanda tic, ka labais vairo labo. Viņai nav ne jausmas, kā abus vīriešus sauc, taču svarīgakais esot tas, ka mēs neesam vieni.

"Mēs esam viens otram! Visi - viens otram! Galvenais, nebūt vienaldzīgiem! Džeki paldies - no sirds pateicos! Un šis nav stāsts par rezultātu - rezultāts lielisks - auto servisā un es mājās gultā! Un esmu tikusi pie neplānotas brīvdienas! Bet šis ir stāsts par to, ka mums apkārt ir paši lieliskākie cilvēki!" atzīst Zanda.

Facebook/ekrānšāviņš

Šī nebūt nav pirmā reize, kad cilvēki sociālajos tīklos mēdz pateikties cilvēkiem, kas burtiski izglābuši un uzlabojuši viņu dienu.

Svarīgākais