Komentāri: Ārvalstniecēm brauciens no lidostas līdz Rīgas centram izmaksājis 200 eiro

Dace Saulite

Izskatās, ka takšu kompāniju pasūtīts raksts. Visiem zināms, ka Panda, Yandex vai Taxify ir lētāki. Un tā kā klienti ir krietni inteliģentāka publika, tad labi zina, cik kas kur maksā. Jo, ja zini, kas ir internets, to ir viegli noskaidrot. Ceļotāji - īpaši jaunieši - to izdara 100%

23.mar 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Esatr pārliecināta, ka Jūsu komentārs nav Taxify pasūtīts, ja nonākam līdz laipnībām? Un es gribētu zināt, no kura laika pie ''inteliģences'' pieder taksometru tirgus pārzināšana visur, kur jums kādreiz dzīvē var gadities nonākt, kur un kā jūs internetā noskaidrojat cenas un cik jums palīdz cena par kilometru, ja tikai aptuveni iedomājieties, kur atrodas viesnīca? Labākajā gadījumā jūs varat uz vietas pirms brauciena pajautāt, cik tas maksā, sliktākajā - nevarat neko.

23.mar 2019 Atbildēt
Kaspars Namsons atbilde Dzēsts lietotājs

Takshu firmas slauc kaa grib, bet caur visaam taam aplikaacijaam visu jau zini ieprieksh... Ja aplikaacijaa klienti atstaas sliktas atsauksmes, konts vnk tiks blokeets un taksists vairs nevares piepelniities.

24.mar 2019 Atbildēt
Dace Saulite atbilde Dzēsts lietotājs

A kas, māte Gūgle būtu mirusi, ka nevar precīzi noskaidrot, kur atrodas viesnīca? Savu nokļūšanu citā valstī cilvēciņi parasti prognozē krietnu laiku iepriekš un arī ļoti akurāti izpēta, kas, kur, cik par ko.

24.mar 2019 Atbildēt
Daiga Bondare

Nepiekrītu. Ir tirgus cena, un ir negodīgu pārvadātāju cena, kas parasti tiek piemērota tieši ārzemniekiem. Pati kā iebraucēja pagājušajā gadā tā tiku apkrāpta vienā netālā Eiropas galvaspilsētā. Sajūta ir ļoti nepatīkama. Un es negribētu arī piekrist, ka mūždien viss jānoskaidro iepriekš, visiem jāskatās uz pirkstiem, un pastāvīgi jāpapildina sava garīgā bagāža ar zināšanām par taksometru biznesa smalkumiem. Sistēmai ir jābūt tā sakārtotai, lai varētu paļauties uz to, ka varēsi saņemt godīgu pakalpojumu.

24.mar 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Daiga Bondare

Pat ja es noskaidrošu, kur atrodas viesnīca, kā tas palīdzēs uzzināt, cik tieši maksā taksometrs no lidostas uz viesnīcu? Neviena viesnīca tādu informāciju nepiedāvā. Lielām viesnīcām var būt savi autobusi, kas reizi stundā braukā starp viesnīcu un lidostu, tad var iztikt vispār bez taksometra, bet tas ir ļoti liels retums.

26.mar 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Neesmu izlepis un braukšu ar jebkluru mašīnu, kas izgājusi tehnisko apskati, un man ir pilnīgi vienalga, kā ģērbjas taksometra vaītājs. Principā izvairos no krāpniekplatformā, ir normālas taksometru firmas.

23.mar 2019 Atbildēt
Jānis Lanskis

Nezinu, kam šis raksts ir izdevīgs, bet tā nebūt nav patiesība.

"Pie termināļa iebrauktuves pulcējas visdažādāko marku taksometri - daļa no tiem ir apskretuši, sisti un slikti remontēti." Tas kur ir? Jums ka tikai kašķi meklēt. Vīri dara savu darbu, vienmēr esmu aizvests laikā un ar sapratni, kopīgu valodu var atrast, ja vispār zina vairākas valodas, ne tikai vienu. Norvēģiju vēl te piemin. Ziniet, cik tur taksis izmaksā? Netīk, ka pūš no mušas ziloni...

24.mar 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Piemēram, Francijā ar tikai vienu valodu (franču) pilnīgi pietiek. Un nestāstiet, ka Norvēģijā taksometri maksā simtus, nav tādu cenu.

26.mar 2019 Atbildēt
Sigurds Graudiņš

Kad sākās taksometru " KARI " pie lidostas RĪGA , es sazinājos ar tās Mārketinga daļas spečukiem un piedāvāju risinājumu ...Pie IZEJĀM no lidostas izvietot informatīvu stendu ar infu - Cik maksā VIDĒJI brauciens no lidostas līdz Rīgas centram ...

Bet ...BARDAKS ir izdevīgs valstī pie varas esošiem ..., izrādās arī lidostas RĪGA administrācijai ???

tautaruna.nra.lv/nebusanas/276...dBGi5ZZE02zGL4

24.mar 2019 Atbildēt
Brinda Ceriņa

no teikas braucu par 15,bet nesen piedāvāja par 10 un 7 eiro aizvest

24.mar 2019 Atbildēt
liene

Skaidrs ir viens-sistēma,kurā dzīvojam ir sapuvusi,korumpēta un nav vērsta uz īstām sabiedrībai svarīgām prioritātēm.Visai sabiedrībai taču ir skaidrs,steidzami nepieciešams nodrošināt normālu sabiedrisku transportu no lidostas.Bet te dara visu ,lai varētu iedzīvoties saujiņa blēžu .Spilgts piemērs kapu tramvajs,atkal tiek lobēti kaut kādi spēki,bet darba tautai visiem uzpļaut,kaut gan varētu tramvaju laist uz lidostu.

1.apr 2019 Atbildēt

Komentēt