Komentāri: "Drausmīgākais rīts manā mūžā"; jauniete stāsta par vizīti pie zobārsta Rīgā

Dzēsts lietotājs

1. Brīnumi ir zili. 2. Rentgenu un anestēziju lieto tikai tad, ja zobs nav tik vienkārši salabojams. Ir pilnīgi iespējams, ka tādu zobu ilgākā laikā var būt vairāki, pie zobārsta neiet katru dienu. 3. Pēc anestēzijas nejūt vispār neko. Varētu gan būt, ka nelaipns ārsts (vismaz padomju laikā tādi bija, nezinu kā tagad, zobus laboju pie privātajiem) saticies ar īpaši kaprīzu jaunieti no ''millenial snowflake'' paaudzes, lūk arī konflikts.

25.mar 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Šādas attieksmes iemesli, visticamāk, būtu jāmeklē arī šīs poliklīnikas vadības līmenī, jo, kā tautā saka - zivs pūst no galvas..

25.mar 2019 Atbildēt
Filips Līcis

Pati ar savu jautājumu uztaisīji problēmu Foto zobam ir bija un būs vajadzigs

25.mar 2019 Atbildēt
Filips Līcis

Zoba sakne var būt sagriezusies, var būt pat divas saknes u. t. t. Dakterei domāju bija labāk redzams kad un kā iedarbojās narkoze! Pus stundu staigāja! Ne visiem tā iedarbojas vienādos laikos! Un ja Tev lika pakustināt muti tad tā vajadzēja darīt, nevis, ,, , uzbraukt" ar saviem komentāriem un nokaitināt dakteri Pati sev uztaisīji šo ,, Drausmīgo rītu "" tad nu ne sūdzies!

25.mar 2019 Atbildēt
Laima Kārkliņa-Zeikmane

Bet... ir viens liels bet. Cik bieži drīkst fotogrāfēt???? Ko??? Stari... un tā ir galva. To mediķi ir teikuši, nevis tantes, ka, ja iespējams, tad pēc iespējas mazāk fotogrāfēt zobus.

27.mar 2019 Atbildēt
Ilga

Ja tas bija drausmīgākais rīts viņas mūžā, tad uzreiz redzams, ka neko daudz viņa nav pieredzējusi.

25.mar 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

... bet ne drausmīgāks par politiskās cenzūras un neonacistu, konkrēti gedroica, naida runas piesegšanu šajā portālā.

26.mar 2019 Atbildēt
darels

Ar tādiem neadekvātiem zobārstiem ir pilna Rīga! Pats arī esmu piedzīvojies ko līdzīgu! Vai par tādu attieksmi un paviršu labošanu ir jāmaksā tādas summas?!

27.mar 2019 Atbildēt
Ihtio

Tagad jau ārstus var nomelnot jekkurš.Jautājums cik tas ir pamatoti!1)Ja ārsts prasa veikt rentgenu,tas tikai parāda ,ka viņš ar atbildību veic ārstēšanu jo vēlas redzēt pilnu zoba stāvokli.2)Anestēzija apaksžoklī var sākt iedarboties pēc 20 min,nogaidīšana tikai parāda ka ārsts nevēlas jums nodarīt sāpes

Jautājums cik ilgi turpināsies nepamatota ārstu publiska apsaukāšana no neadekvātiem cilvēkiem.

29.nov 2019 Atbildēt

Komentēt