Komentāri: "Attieksme šausmīga"; grūtniece sašutusi par autobusa šofera attieksmi Mazsalacā

Kоments

Vai tad Mazsalacā ir iestajusies cilvēku pārbagātība, ka tādēl būtu jāmūk projām uz ārzemēm.? Tajā galā ar cilvēkiem ir knapi un katrs aibraucējs ir tikpat kā kā tautas nodevējs, bet tādus un vēl stāvokli, būtu vispār jāsauc pie tiesas atbildības un jāliek citumā. Pati bēg projām un arī nolaupa savas valsts nākotni, jo būdama stāviklī, izved arī savu vēl nedzimošo bērnu laukā no valsts. Bērns tie ir nākmie nodokļi un arī pati valsts nākotne. Šofermi vajag izrakstīt prēmiju, bet ja tā kaza vēl nav pametusi valsti, tad tikai cietumā, bet ja ir projām, tad jāpanāk viņas izdošana mūsu tiesību sargāšanas iestādēm, lai tiesātu par valsts nodevību...

11.mar 2019 Atbildēt
Inese Siltare

Jā, ko tur brīnīties ka šoferis tā izrīkojās, ja komentētāji ieraksta, ka nav grūtniecei jāizdabā un ka grūtniecība nav slimība. Tā ir latviešu nelaime būt nepretīmnākošiem un rupjiem. Pirmkārt, tas bija šofera pienākums, otrkārt, ikviens normāls vīrietis būtu sievietei palīdzējis. Fui šiem cilvēkiem ar tādu attieksmi un lai pašiem veicas tādu piedzīvot, varbūt tad sāks aizdomāties kas ir pienākums un izpalīdzība.

11.mar 2019 Atbildēt
Anete Kļava

Interesanti, kā tad viņa tika līdz tam autobusam? Liela daļa cilvēku tā arī iet pa dzīvi - ,,man pienākas", utt. Un tonis, gan jau arī bija kā madāmai, kas pavēl kalpotājam. Strādāju lielveikalā, ne pārtikas. Katru dienu ir kundziņi un kundzītes, kas iedomājas, ka darbinieki ir kalpi.

11.mar 2019 Atbildēt
Irita Serga

Tieši nelaipno cilvēku dēļ mani radi neviens netaisās Latvijā atgriezties.

11.mar 2019 Atbildēt
Mareks

Inese, liela daļa sabiedrības ir degradanti, kuriem ir svešas tādas vērtības kā iejūtība, sapratne un cilvēkcieņa... Neizpalīdzība, vienaldzība tikai apstiprina šādu cilvēku zemo inetelektu un spriestspējas deformācijas... Šādi cilvēki tā vietā, lai palīdzētu ,jutīsies komfortabli tikai tad, ja vēl pamanīsies nosodīt to, kam jau tā klājas grūti... Tāpēc nav jābrīnās, ka citi tur redz visādus absurdus un plānprātīgas izdabāšanas, ja šoferim tiek lūgts cilvēcīgi palīdzēt grūtniecei... Cits vēl atrod kādus iemeslus piekasīties un emocionāli ievainot... Psihiski nelīdzsvarota domāšana izpaužās gan analizēt un novērtēt nespējīgā vienaldzībā, gan vēlmē pazemot grūtībās esošus cilvēkus un šāda sabiedrība ir milzīgs kvantums postpadomju domāšanas telpā...

11.mar 2019 Atbildēt
Marija Skujiņa atbilde Mareks

Piekrītu.

11.mar 2019 Atbildēt
Valters Pelcis atbilde Anete Kļava

Tad nestrada lielveikala,ja nepatik,bet ja esi pienemusi darbu,nesmilksti.Saja siruacija par kundziniem nav runa,bet par sievieti grutnieci.Tu drosi vien dzive neko milu neesi redzejusi,ja nesa krutis launu sirdi.Dzivo vesela ar saviem uzskatiem.

11.mar 2019 Atbildēt
Mareks

Atceros vēl lata laikos bija situācija, kad ģimenes auto bija noplīsis un mana māsa no Dānijas ar diviem maziem bērniem pabija ciemos pie vecmammas laukos arī Mazsalacas pusē un atceļā uz Valmieru gadījās ,ka šoferis pieprasīja no viņas, ja nemaldos, bērnu apliecības, kuras Dānijā nepastāv...Kasījās dikti un ilgi, citus dokumentus un skaidrojumus nepieņēma... Pusstundu šoferis nekustēja no vietas, izsauca dienesta kontrolierus, kuri vēlāk pievienojās pusceļā; dēļ diskriminējošās situācijas un atklātas necieņas no šofera puses es sākotnēji atteicos maksāt par bērniem pieaugušo biļetes cenu ,bet vēlāk, kad jau māsa un viņas bērni sāka raudāt, samaksāju arī to daļu ,kas nepienācās VTU... Vēlāk par incidentu sazinājos ar Valmieras autobusu parku un mēneša laikā sniedza atbildi, ka pārmaksāto naudu atgriezīšot, turklāt naudu nevar pāsrkaitīt uz kontu; tai jābrauc pakaļ klātienē!!!- :D tolaik pats dzīvoju Rīgā, bet māsa sen jau kā bija prom atpakaļ Dānijā... Turklāt šoferi VTU attaisnoja , sacīdami, ka viņš neesot zinājis likuma normas attiecībā uz ārzemnieku bērniem... Tā,nu, gadās pie mums Lv, diemžēl...

11.mar 2019 Atbildēt
Valters Pelcis

Nevajag nevienam izdabat,bet vai gruti sievietei,kura gaida berninu, vienkarsi palidzet?Elementara ciena pret sievieti.Vai patiesam esam kluvusi zveri,ka neprotam cienit viens otru.Vai tam vazhonim pauti butu notrukusi,ja izlistu no savas vietas un palidzetu?Pielauju,ka solona bija ari viriesi,kuri vareja but vienkarsi galanti.

11.mar 2019 Atbildēt
Эгон Волк

Arī šoferis ir dzīvs cilvēks. Varbūt viņš tieši tāpēc strādā vietējos maršrutos, ka veselība neļauj smagumus cilāt. Par bagāžnieku- nav jau tālsatiksme, vietējos maršrutos bagāžniekus nemēdz izmantot. Iespējams, bija kauns taisīt vaļā, sevišķi ja buss viņam svešs un nezin, kāds skats tur atklātos. Ja nu netīrība un sprāgušas žurkas?

11.mar 2019 Atbildēt
Mareks

Varbūtības, minējumi var būt dažādi, tāpat kā iespējas attaisnot savu nekorektumu... Taču, ja kas sāp pašam, var taču lūgt palīdzību citiem pasažieriem iesaistīties palīdzēt grūtniecei... JEBKURĀ GADĪJUMĀ VAR IZTURĒTIES CILVĒKCIENĪGI, šis nebija tas gadījums...

Ja bagāžas nodalījumā netīrība, žurkas, tad, kam par šādu "komfortu" būtu jāatbild?! Un, ko nozīmē Egona spriedelējums, ka "vietējos maršrutos bagāžniekus nemēdz izmantot"????-tas neiztur kritiku... Varbūt vietējos maršrutos vēl kādas nenormālības ir novērotas un kļuvušas par ierastu praksi?!

11.mar 2019 Atbildēt
Jānis Kalvis

Tuvākai apkārtnei vismaz iespēja Igaunijā piedzemdēt,tur attieksme vairrākkārtīga labāka esot.

11.mar 2019 Atbildēt

Komentēt