Komentāri: Soctīkli "vārās": Smagi strādājam un izrādās - valstij vēl esam parādā

Kоments

Piemēram, Ilona S facebook raksta: "Vot, mēs nabaga latvieši ejam, strādājam pa minimālām algām.... A te šodien es pēkšņi valstij parādā 260 eiro par ko???

Ja ar tādu algu var uzturēt arī ģimeni, tad viņa ir vienkārši varone un tādām vajag maksāt vēl mazāk, līdz pat brīdim, kad iesāks bļaut un teiks ka nevar vairs uzturēt.. Patiesībā viss ir relatīvs un grūti salīdzināms, jeb kas vienam ir daudz, tas otram ir briesmīgi maz.. Kaut kādā 95-96. gadā, domāju ka labi pelnu un satiku uz ielas vienu savu keksu no skolas laikiem. Viņš man prasa, cik tad tev sanāk un saku kādi 200 lati, ja ir pasūtījumi.. Viņš saka, man gan tik daudz nesanāk, nu tikai kādi 90 ls nedēļā... Kā nu kurš mēra tās algas, jo man tāda bija mēnesī un domāju ka tas ir briesmīgi daudz... ..

1.mar 2019 Atbildēt
Marija Girss

Strādāju par minimālo algu un saņemu pensiju 258 eiro izrādās esmu valstij parādā?Tātad strādāt nedrīkst?

1.mar 2019 Atbildēt
Kristine Secste

Kā teica vienā filmā - Кто неработает, тот ест. Учись студент!!!

1.mar 2019 Atbildēt
Jānis Ivanovs

Latvijā cilvēki negrib paši saprast to ka tika un tiks visādi muļķoti un čakarēti! Nomainiet bankas pret skandināvu bankām ārzemēs,Somija,Dānija,Norvēģija,Zviedrija.Tad arī VIDs nekādi nevarēs šiverēt pa jūsu kontiem un ienākumiem!

1.mar 2019 Atbildēt
Dzintra Lavrinoviča

Jāni, jums taisnība,viens otrs no mūsu tautiešiem jau tā dara. Pietiek barot tās Latvijas bankas!

1.mar 2019 Atbildēt
Ilona Niedre atbilde Dzintra Lavrinoviča

Kā to izdarīt?....

1.mar 2019 Atbildēt
Inta Indriksone

Un būs vēl vairāk aplokšņu aldziņas,kā arī bez darba līguma strādās.Kāda jēga oficiāli strādāt,samaksāt nodokļus un vienalga paliec vēl valstij parādā,kur atkal no tās pašas algas tev atkal maksā parādu- nodokļus.Kas paliek uz rokas??Tas ir vienkārši apsurds.

1.mar 2019 Atbildēt
Svetlana Jakuševa

BĻ***

Tu strādā,maksā nodokļus un paliec vel valstij parādā...

Aizrijaties...jums jau vairāk vajag-RESNĀS CŪKAS!!!

1.mar 2019 Atbildēt
Aigars Zi

Jabrauc ir prom visiem un tad resmas cukas saks domat kur dabut naudu.idioti

1.mar 2019 Atbildēt
Drieka Kaspars
1.mar 2019 Atbildēt
Aigars Zi

pamazām virzāmies uz pilnīgu un totālu Latvijas valsts un tās iedzīvotāju iznīcināšanu! Pilnīgi legāls Latvijas valsts rekets - atņemt visus ienākumus iedzīvotājiem! Ja Latvijas valsts savus iedzīvotājus uzskata par teroristu atbalstītājiem,, tad tiešām ir vērts padomāt - Vai šāda valsts mums vispār ir vajadzīga. VDK nobāl šī terora priekšā. Un tas ir tikai sākums. Bail pat padomāt, kas būs tālāk. Padomijā bija daudzreiz labāk un drošāk.

1.mar 2019 Atbildēt
Janis Janovs

Tur tev vecīt absolūta taisnība! Šitie jau galīgi dejo pēc aizokeāna stabules! Nekādas krunkas vispār nav! Ko šiem zvaigžņoti strīpainais pasaka to uzreiz dara! Pilnīgs vāks!

1.mar 2019 Atbildēt
Janis Lancmanis

LABRĪT LATVIJA - TAISIET GRŪTNIECĪBAS TESTU IEKŠ EDS.GO.LV

VAI ESAT GRŪSNA UN BŪS EIRO

VAI ESAT NEAUGLĪGA UN NĀKSIES ŠĶIRTIES PĒDĒJĀ KAS JUMS PALICIS

1.mar 2019 Atbildēt
Liga Linina

Pag. Kas tad isti ir vainigs, ka stradajosajam ir japiemaksa? Pec ta ko es lasiju, tas ir darba deveja nemakuliba. Vins neareizi aprekina, un iemaksa mazak. Pec tam pec parrekina izradas, ka vel vnam ir japiemaksa. Ta tad Problema ir taja ka VID nav sapratis, ka darba dvejs maksa visus darbinieka nodoklus. Laikam tie kas aprekinaja visus jaunos 2018 gada diferencetos nodoklus nedomaja ar smadzenem. Ta tad visi kam VID saka ka tas ir saistits ar darba deveju, sakam ai piedzen no darba deveja. Un rakstiski gaidam atbildes. Pec tam sakam no darba deveja prasit naudu, lai maksa. Ja nemaksa, tad jasak super jautrie tiesas darbi. Uzkarinot vasts tiesas sistemu. Un valsti sak laika gaita bankrotet uznemumi. Ta tad paliekam atkal pie jautraka jautajuma - kam tas ir izdevigi? Un kas izveidoja so aplamo sistemu?

1.mar 2019 Atbildēt
Mareks

Bez maz vai izdevīgāk būt bezdarbniekam un strādāt tikai neoficiāli.. Vai to parazītvara grib panākt?! Vai arī par maz tauta aizbraukusi uz neatgriešanos?!?

1.mar 2019 Atbildēt
Mareks

Valsts reketa paraugstunda..

1.mar 2019 Atbildēt
Anatolijs Dāboliņš

Tādi mēs tie bāleliņi esam,ka lienam visiem dirsās! paši vien esam vainīgi ,ka esam kā zirgi-- jo vairāk krauj,jo sparīgāk velkam.Re kā Grieķijā ,laiku atpakaļ--tauta demolēja pilsētas un panāca savu.

Domāju,ka mums drīz pienāks pienāks,tas laiks kā Grieķijā.cik tad ilgi var ciest to teātri. Miljonāru pie mums kā sēņu mežā pēc lietus,bet cik tad dzīvojam tai brīvajā Latvijā!"UN AR REIZI NĀKS TAS BRĪDIS,KAD VIŅŠ SAVU NAIDNIEKU...,NOSLĪCINĀS ATVARĀ!!!

Braucām uz barikādēm,lai viņi tagad varētu pazaudēt miljonus un nekādi nevarētu atrast, kam un kurā kabatā iebāzuši.Vai viņi tiešām domā,ka tauta ir dumjāka par viņiem?Diezin vai.Tagad jau vairs neko nevar uzcelt miljona.un atkal domā ka tauta ir duma! Nu spicais gals jums gan ir apetīte!

Es gan neesmu pret savu Latviju,bet pret zagļiem,kas to ir apzaguši un tādus es personīgi iznīcinātu,kā parazītus.Pagaidām,ja būtu vajadzība,es ar viņiem pat uz viena lauka dirst neietu.

Tagad parēķināja,ka budžetā naudas tomēr vēl par maz!Un(gudrās) galvas izdomāja,

ka ir tāds IIN....

Bet ir vēl viens jautājums!

Kāpēc VIDs godprātīgi neizrēķina KATRA pilsoņa pārmaksāto un neatmaksā?Varbūt vajag vēl kādu struktūru mūsu valstī,kas saskaitītu to kas saskaitīts,tad vēl kādu,kas saskaitītu to kas pieskaitīts.

Vēl vajadzētu izveidot mazmājiņu koordinācijas ministriju,ja ne,tad departamentu.

Tik pilna sirds,ka jau putrojas domas.

2.mar 2019 Atbildēt
Normunds Albrekts

Es uzcelšu pieminekli, kas nobliezīs tos idiotus, zagļus, pohujistus. Ir cilveki, kas dara sev galu deļ grūtas dzīves, tad paķer līdz kādu bariņu.

2.mar 2019 Atbildēt
Janis Banis

Nu paskatamies uz Rimšēviča kungu, ēd baltmaizes kukuļus miljonu apjomos un valsts spiesta vēl algu maksāt...

2.mar 2019 Atbildēt
Teodors Zvirgzdiņš

Viņš baltmaizi neēd, to parasti ēd kopā ar lielo aliņu

5.mar 2019 Atbildēt
Viktors Sils

Nejauciet valsti ar valdību, valsts pārvaldes nekompetentām, korumpētām personām.... diemžēl varas un varēs nesēju (mēs, parastā tauta) sinhronizācijas process ir garš...ļoti ceru, ka ne bezgalīgs...

2.mar 2019 Atbildēt
Yohn Plunt

Izskatās, ka 4.maija režīma kasē strauji sāk trūkt naudas. Un kas vēl notiks pēc Brexit? Būs jāpapildina popkorna krājumi... :D

2.mar 2019 Atbildēt
Atenivo Oho

pēc daudz kur pieminētā- strādājošie paši nezina cik iin tiem jāmaksā, gribas vaicāt, vai man būs arī grāmatvedim jāpasaka, kā man algu aprēķināt un cik izmaksāt? vai tiešām tik daudz cilvēkiem gada laikā bijušas ik milzīgas algu svārstības, ja reiz tik daudz parādnieku izrādās? kaut kas te tomēr nav pareizi, manuprāt...

2.mar 2019 Atbildēt
Natālija Bērziņa

Reiz jau rakstīju, ka tagad rafinētāki iznīcina latviešu tautu. Smagi, neticami, ka var liegt jauniešiem vasarā drusku piepelnīt. Vai tiešam valsts ir sajukusi. Arī ceļmalā par tantiņas noadīto zeķu pāri, kurā ir ieguldīts materiāls, darbs, vēl jāmaksā nodokļis. Pirmais, ko vajadzētu valdībai un Saimai pieņemt likumu par eitanizāciju. Lūdzu nemokiet slimos, mazturīgos. ļaujiet aiziet Dieva mierā.

2.mar 2019 Atbildēt
Teodors Zvirgzdiņš

Nesatraucies vari pašrocīgi aiziet dieva mierā

5.mar 2019 Atbildēt
pēteris

Paskat, kādi mūlīgi ir jaunie deputāti. Kam ir 100 kg dzīvsvars?????

2.mar 2019 Atbildēt
Inara Timbare

nesaprotu, kāpēc CILVĒKAM jāskrien iesniegt deklarācija? VID darbs ir meklēt pašai un kontrolēt ....un izsūtīt vēstuli, e-pastu vai īsziņu....

3.mar 2019 Atbildēt
Teodors Zvirgzdiņš

Pilnīgi pareizi, VID arī to dara. Nebiju domājis ka Latvijā tik daudz aptaurēto

5.mar 2019 Atbildēt

Komentēt