Komentāri: Ārsta jautājumi un uzvedība Rīgas klīnikā satriec pacienti

Svetlana Oliņa

Es līdzīgā situācijā (pie dermatologa) vienkārši aizgāju projām, nenoklausoties "sprediķi" līdz galam, un arī nesamaksājot (jo ārsts runāja un klausījās pats sevi - kā runas mākslas nodarbībā).

24.feb 2019 Atbildēt
Elina Valaine

Nezinu, kā ar šiem speciālistiem, taču, apmeklējot dermatologu Zavorinu VC4 Dermatoloģijas klīnikā, varu teikt tikai to labāko. Ļoti uzmanīgs, profesionāls un savā līmenī.

24.feb 2019 Atbildēt
kaķa smiekli

Turpmāk pie tādiem ārstiem jāiet diktofonu kabatā, citādi vārna vārnai acī neknābs.

24.feb 2019 Atbildēt
Vladimirs Segliņš

Jebkurai juridiskai iestādei būtu jānodrošina apkalpošana ar videoierakstu, kura kopiju diskā izsniedz klientam. Medicīnā-par ierakstu gan iepriekš vienojoties.

Iestāde burvīgi varētu pati izvērtēt sevi, gan paslavējot, gan aizstāvot, gan atbrīvojoties no sliktā sevī. Nenoliedzami, atradīsies daudz mazāk iedomīgu dāmiņu ar savām ožas un iedomības problēmām...

25.feb 2019 Atbildēt
Gints Lukševics

Esmu vīrietis, ģimenē galvenais! Ja man sieva atnāktu pie manis un pateiktu, ko ārsts viņai teica. Es aizietu pie tā ārsta un salauztu žokli 3jās vietās.

26.feb 2019 Atbildēt
Roberts

Žokļa lauzējs, hehe, pļūtīt tu tik proti, mīkstmiesi, ne hau nodarīt smagus miesas bojājumus, par ko paredzēta nopietna kriminālatbildība. Vemt gribas no šādiem mutes braucējiem kā tu

26.feb 2019 Atbildēt
Roberts

Vecene apšņaukusies lētu kokaīnu, un grib, lai viņu bez maksas ārstē? Asinis tak no kokaīna!

26.feb 2019 Atbildēt
Kasiog

Āsts tak ar tik cilvēks.

28.feb 2019 Atbildēt

Komentēt