Komentāri: Kliente neizpratnē par neiedomājamu situāciju populārā ēstuvē Latvijā

Emīlija Anna Lagzdiņa

Nu, man ar mammu vakar "Rīga Plazas" "Čilli picā" bija nepatīkama pieredze. Kad paēdām otro, pēc saldā legit gaidījām kādas 40 min. Pie mums ne pienāca kaut ko paskaidrot, neko! Un it kā ar to vēl nepietiktu - KVĪTS BIJA JĀGAIDA VĒL 30 MIN! Kaut kāda bezkaunība! Pēc krietna laika nosēdēšanas sapratām, ka jāpieiet pašām pie kases, savādāk tur sēdētu līdz veikala slēgšanai (bija jau vēls).

20.feb 2019 Atbildēt
Andrejs Možeiko

Jā, atzīšos, ka Čilī picā tā ir visai bieži. Sviests.

20.feb 2019 Atbildēt
Raitis Kurpnieks

Varu droši sacīt, ka "Bērnu Pasaule" un "Alfa" Čili pica ir laba apkalpošana un nav žēl maķenīt dzeramnaudu atstāt. Vēl Liepājā viena čillene ir laba.

21.feb 2019 Atbildēt
Ilga

Pirmkārt, čilipicai jau sen ir slikta slava. Nevajag gaidīt, ka jūs būsiet laimīgie laba servisa vinnētāji. Otrkārt, tiešām kādam nav žēl gandrīz stundas savas dzīves, lai sagaidītu, kad kāds pienāks un paprasīs? Ja tik ļoti gribējās - kājas ir, mute ir - pieej paprasi. Vispār, ja jau netīri un saburzīti, varbūt tie bija bomži, kas iebrukuši picērija un mēģināja uzlauzt kases aparātu? Ja man kāds pienāktu un pateiktu, kas man jādara (nevis - ko viņam vajag) es arī ne par ko neatvainotos un glāzi dabūtu ne tikai netīru! Riebjas cilvēki, kas neprot civilizēti atrisināt situāciju. Mums ko - kafūžu trūkst, kur pierīties? Viens nepatika, ej uz citu.

21.feb 2019 Atbildēt
Skaidrīte Matisone

To Ilga

Tā jau nevar gan apkalpot... :p

22.feb 2019 Atbildēt
Elisa Meijere

skaidrs, ka tur nav ko ēst! vai tad Rīgā piceriju trūkst?? Konkurence liela, jāiet citur, ja nebūs apmeklētāju sāks domāt.

23.feb 2019 Atbildēt

Komentēt