Komentāri: "Situācija mani šokēja!" Sieviete apraksta, kādu situāciju piedzīvojis bērns Latvijā

Eriks...

Ne mana cuka,ne mana druva.Nav ko bernus taisit un uzbast citiem to pieskatit.Paaugsies tas kverplis un tev paradis vins savas tiesibas.Stavesi autobusa kajas,bet vins sedes.Un pamegini vinam ko pateikt.Skaties ka vel somu neizrauj no rokam ara,un pa galvu dabujusi.Aug bucins,aug radzini.Kur divi sikie treso klape es ari neliekos ne zinis.Ko sejat,to plaujat.

2.feb 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Tieši tā. Nākošreiz amats būs rokā, naudu izpirks saldumos, jo vienmēr taču atradīsies kāda debīla tantīte, kura no savas nebūt ne lielās pensijas samaksās par braucienu.

2.feb 2019 Atbildēt
Oga

Nevajag visas situācijas uztvert vienādi!

3.feb 2019 Atbildēt
Benedikta Didrihsone

neuztraucies,gan jau šis zēns atcerēsies,ka kāda tante viņam izpalīdzēja un gan jau arī viņš kādreiz kādam izpalīdzēs.

2.feb 2019 Atbildēt
Simona Vintere

Labvakar ,braucot uz salaspili uz skolu ,sagaidijam bernu un devamies uz skolenu autobusu ar visu bernu,kad autobusasoferissaka nevaresot mus vest uz majam ,jo esot uz tilta avarija. Izludzamies soferim ,lai ved uz majam ,saka skolenu autobusa soferis traci celt,ka darba laiks vinam esot beidzies .Vins mus izmetis ara uz Rigas hesa tilta ,lai mes ejam ar bernu ar kajam 7 km vinam esot vienalg. Aizgajam pie policista un ludzamies,ka ir jabrauc uz Doles salu,policists mums atlava braukt. Kad klases audzinatajai uz rakstijam sms,varbut mana meita nebus skola,jo seferis grib mus visus izmest ara no autobusa,jo vinam darba laiks ir beidzies.Mes pec tam veiksmigi tikam majas,bet otraja diena man klases audzinataja uzbruka virsu,ka es vinai nakti sutiju sms,ja vinai plk 19;00 skaitas nakts ? Ka ta sms esot bijusi draudosa,tad es nezinu,kas vinai skaitas draudi. Pec tam mani nosudz barentiesai. Zinot to,ka es neesu neko sliktu izdarijusi pret bernu.

3.feb 2019 Atbildēt

Komentēt