Komentāri: Aculieciniece: Cik bērniem jāpazūd, lai šoferos parādītos kaut kripatiņa cilvēcības?

Sarmite Kokina-Rakstina

Jā.šoferu augstprātībai nav robežu, tas vienreiz ir jāpārtrauc!

28.jan 2019 Atbildēt
Žanis Burkevics

Jā, atrada atkal īsto vainīgo! Vēl tik Ušakovu vajadzēja pieminēt. Mums jau ierasta lieta, vienmēr vainot "tilta būvniecībā apsargu". Tāpat, kā ar gadījumu Liepājā, vainīgie -autobusa šoferis un policijas darbiniece.Jautājums, kur vecāku atbildība! Anglijā bērnu līdz 11 gadu vecumam vienu ārā nedrīkst laist.It kā priekš mums nežēlīgi, taču tā tur bija nepieciešamība, kas varbūt ir pamatota.Un, kas tad autobusa vadītājam bija jādara, jāved puika atpakaļ, vai jāizlaiž ārpus pieturas? Kadas neparedzamas sekas varētu būt! Vadītājs rīkojās pareizi, pēc mūsu likumdošanas. Vai lielie bļāvēji kaut ko paši darīja, lai situāciju atrisinātu. Domāju, ka nē! Māk tikai gudri d...st! Ja tas bērns būtu izlaists, nomaldījies un pazudis, tad atkal vainīgs būtu šoferis, ja jau bērnam pat braukšanas virziens bija pretējs. Un, cik pateicīgi būtu pārējie pasažieri, ja vadītājs būtu vedis bērnu atpakaļ un kavējis reisu. Ta kā viss nav tik vienkārsi! Tāpēc jau ir šie parvadāšanas noteikumi un katram tie ir jāpilda. Diemžēl, bet tā ir dzīves īstenība.

28.jan 2019 Atbildēt
Juris Mikelsons

Žani ! Tev ar galvu kaut kas nav labā kārtībā un tam šoferim arī !!!

P.S. Ja kas , tad es pats esmu šoferis . Un nepiemini Eiropu . Nesalīdzini Latviju ar Angliju. Pats esmu Aglijā 12 gadus .

28.jan 2019 Atbildēt
Žanis Burkevics atbilde Juris Mikelsons

Redzi, Jurīt! Man ar galvu viss ir kārtība un pieredze pasazieru parvadājumos noteikti daudz lielāka. Nedod Dievs tas būtu tavs berns, un soferis viņu būtu izlaidis tam neparedzētā vietā, berns, kurš neapzinas virzienu uz kurieni jādodas, apmaldītos, un sekas būtu neparedzamas (kaut nenotiktu ta, kā ar Ivanu Liepāja), tu noteikti atkal vainotu šoferi. Šoferis vienkārši paziņo par šo bērnu pašvaldības policijai, kas sagaida bērnu kādā no nākamām pieturām un nogādā, kur nepieciesams. Un problēma atrisināta. Nedrīkst izlaist jebkuru pasažieri tam neparedzētās vietās.

Ta kā galviņu paārstē pats! Un, citreiz, pirms kādu noliec, apdomā labi sekas.

28.jan 2019 Atbildēt
Viktors Rozenbergs atbilde Juris Mikelsons

pizdabols

29.jan 2019 Atbildēt
Inara Jostina

Ja as būtu šofera bērns--ko par to viņš pats teiktu????

28.jan 2019 Atbildēt
Inga Saukuma

JA PASA BERNS TAS BUTU KO? ARVIEN VAIRAK SADI IZDZIMTENI PIE STURES JUTAS KA KARALI...MAITA

28.jan 2019 Atbildēt
Aivars Gedroics

Izrādās, bērnus tagad jāauklē busu šoferiem, nevis bērnu vecākiem! :)

28.jan 2019 Atbildēt
skaidris

Tikai ir viena lieta. Ir paredzēta kriminālatbildība par bērna atstāšanu bezpalīdzīgā stāvoklī. Un tas nozīmē, ka arī šoferim ir atbildība parūpēties lai tā nenotiktu. Un tas ir pirmā vietā salīdzinot ar visiem Bemhena vai RD izdotiem noteikumiem.

28.jan 2019 Atbildēt
Jānis Bērziņš

Jau iztēlojos kā tā aculieciniece brēktu, ja šoferis būtu izsēdinājis to puiku kaut kur starp pieturām.

28.jan 2019 Atbildēt
Viktors Rozenbergs

kartigs pizdabols

29.jan 2019 Atbildēt

Komentēt