Komentāri: Nedienas ar kodu kalkulatoriem; senioriem grūti saskatīt ciparus

Kоments

Bet kādēļ veciem cilvēkiem būtu jāmocās ar tādiem rēķiniem.? Pensijas var saņemt arī mājās, bet visus norēkinus var uzticēt profesionālam finanšu pārvaldniekam. Samksās reķinus un arī sev atskaitīs kādu lieku eiro, par godīgumu un situācijas izpratni. Nav modereni un neatbilst mūsdienu prasībām, bet ja māja ir meža vidū, nav arī interneta, ko tad darīt, vai bruakt uz Rīgu, vai rajona centru.? Daudzi nelieto arī tos smallkos tālruņus, ar internetu iekšā. Un ja internets nobruks un tamlīdzīgi, ko tad darīsim, vai mirsim badā.? Vispār jau likumos ir arī tāda norma, ja nepastāv vienošanās, tad pat algu ir jāizmaksā skaidrā naudā. Laikam to lietu ir labi aizmirsuši, jeb nav izdevīgi, jo kā tad bankas varēs pelnīt, ja neviens naudu nenesīs uz turieni..?

17.jan 2019 Atbildēt
Ligita Abramenko

Mūsu valstī jau par cilvēku nedomā,kad tik lielkungiem labi.Varēs no nabagiem noplēst atkal naudiņu,būs prēmijām.Kam tik sarežģītas lietas vajadzīgas veciem cilvēkiem?Ar to jau nebūs nekas drošāks,tikai cilvēkiem vairāk problēmu.Un kas to izdomājis?Tak ļautu cilvēkiem beidzot normāli dzīvot.

Kāpēc vajaga čakarēt smadzenes,tā jau problēmu pietiek.

17.jan 2019 Atbildēt
Roberts Ukss

Ir nelielas šaubas par Smart ID, jo tam ko par smartfonu saucam uzticam pārāk daudz funkciju.

Bet kodu kalkulātorus lietoju jau sen, ne tikai SEB bankā, Pensijas vecums jau sen pāri 10 gadiem, tomēr nevienu problēmu neesmu izjutis.

Ja kādam ir problēmas - tur kalkulātors pie vainas nav

17.jan 2019 Atbildēt
Aloida

Priecājieties, ka Jūs vēl nav "sasniedzis" artrīts vai pārkinsons

19.jan 2019 Atbildēt
Tamara Matisa

Jau ilgaku laiku izmantoju kodu kalkulatoru.Sakuma bez palidzibas neiztiku,pat zvaniju Skaipa SEB bankai,sarunas laika visu apskaidroja un palidzeja ievirzit pareiza izmantosana.Tagad tieku loti labi gala,veicot visus komunalos maksajumus.Mana vecuma daudzi pensionari ,pat neprot iznemt ,pienakoso pensiju,bankomata,tas ir fakts kur nu vel darboties ar kalkulatoru,un ne katram pensionaram māja ir internets.

Mūsu pagasta(Karku)veikala ar SEB banku ir ligums,ka tas klienti var iznemt naudinu veikala un nomaksat visu pakalpojumus.

19.jan 2019 Atbildēt
Zigrīda Hildebrante

Tie kalkulatori ir viens vājprāts . Arī man (69) nav tas plakanais telefons , iedeva kalkulatoru , pirmajā reizē , maksājumus veica mazdēls , otrajā ...mēģināju pati ..kamēr saskatu ciparus , viss jau izdzisis , , otrajā reizē ..nevaru saprast 8 vai 0 atkal izdziest ..nu un kad kaut kas nepareizs ...un tā jau tajā pašā reizē , mans kalkulators bļoķēts ... nospļāvos un viss ... neiešu atbloķēt , jo par to jau arī jāmaksā ..nu , tagad jau no septembra , maksāju Maxima kasē ... jā ir lieka nauda , bet ... PIE VELNA VISI KALKULATORI ... neko jau nedara , lai cilvēkiem vieglāk , bet gan grūtāk ...

19.jan 2019 Atbildēt
Tamara Matisa

Ta nu gluzi nav....ka kalkulatori ,ir tirais vajprats.Man(73) pat loti patik ar viniem darboties.Kad javeic maksajumi,nedaudz sagatavojos..iesledzu gaismu,un ta lai nespid uz kalkulatora,tad vieglak atskirt ciparus.Berni uzdavinaja jaunaka tipa telefonu(lietotu gan)varu ar kalkulatoru darboties ,ari laukos kur pavadu vasaras lielako dalu.Vairakas reizes speju izlidzet ar berniem,kad tie atradas arzemes,atri un asi parskaitit naudinu vinu konta.

Ja JUms nav paveicies ,,iepazit,,kalkulatora darbibu ,tad nevajag to attiecinat uz visiem,un ka ,tas ir galigs vajprats!!

20.jan 2019 Atbildēt

Komentēt