Komentāri: Absurds Stradiņos! Ārsts izraksta pacientu, pat neapskatot

Marianna Grandāne

Interesanti gan-cilvēku pat neapskata ,bet nosaka diagnozi.Tā vien izskatās ka tiem ārstiem ir vajadzīgas tikai tās lielās algas ,ko viņi pieprasa.Un kaut vai arī pieliks to algu -arī tad būs par maz.'jo viņiem vienmēr par maz, kaut vai pats sevi atdod.Tā nu ir baigā cūcība.Ka cilvēkam aizmirstās viss ko viņš ir zvērējis hipokrāta zvērestā.

4.dec 2018 Atbildēt
Sarmite Redliha

Ja, ļoti jūtu līdzi šai sievietei,bet jums noteiktu būs viss kārtībā un noteikti,cerams bez sekām,bet šim dakterim laiks doties uz nebēdu bezdarbniekiem un vai tiešām beidzot medicīnas institūtu pasniedzeji neredz kurš varētu būt kārtīgs dakteris un kurš būs ieliktenis vai atkal naudai ir tikai vara!!??

4.dec 2018 Atbildēt
Vizma Sermule

Kas tur ko brīnīties,jo Stradiņos tā tas iet gadiem.Manam nu jau mirušam vīram tālajā 2007.gadā Stradiņos bija pieraksts uz stendu likšanu oktobra mēnesī.Viņš aizbrauc dienu iepriekš kā nolikts.Reģistratūrā viņam pasaka,bet jūs jau nemaz neesiet sarakstā,bet jūs varat uziet augšā,jo pašlaik tas dakteris dežurē.Dakteris tikai stostās un ņurd,jā nu es it kā teicu,ka vajadzētu.Kaut gan pats nozīmēja.Vīrs man saka ,ka viņš stāv koridorā kā muļķis.Netālu stāv pacients,kas visu dzidējis un saka;Jūs laikam par maz iedevāt!

4.dec 2018 Atbildēt
Livija Subbotina

Nav laika domāt par pacientiem,

jācīnās par algu,un kā vienmēr nauda nauda nabags var nomirt un vainīgo nav, vēlu griezās pēc palīdzības te lūk ir piemērs.

4.dec 2018 Atbildēt
Dace Bērziņa

Nesaprotu, ko visu laiku te šūmējas par ārstu algām? Vai kāds ārsts to Jums ir prasījis? Šoreiz vairs nav runa par algām, bet notikušais tikai pierāda, ka ir par maz ārstu slimnīcās. Stradiņos uzņemšanā strādā rezidenti (jaunie ārsti), un tas apjoms pacientu, kurus jānokonsultē - ir nenormāli liels. Iespējams, ka jauno rezidentu arī paciente noturējusi par māsiņu vai māsu palīgu. Nav ārstiem zīmogs uz pieres, ka viņš ir ārsts. Jebkurā gadījumā šo jautājumu izskatīs arī ārstu uzraudzības inspekcija. Viņi katru šeit iztirzāto gadījumu izvērtē.

Tauta, atmostieties! Ārstu vairs nepietiek, jaunie aizbraukuši, vecāka gada gājuma ārsti strādā mazāku slodzi (jo fiziski vairs nevelk), vai pensija, bet daudzi arī neiztur slodzi un aiziet mūžībā pirms pensijas (labākajos gados). Jaunie arī turpinās braukt prom, jo šajā valstī ārsti vairs nav vērtība, bet kājslauķa vietā, kur var izgāzt gan dusmas, gan naidu, gan savas sadzīviskās problēmas. It kā visu šo žulti ārstam vajadzētu risināt.

4.dec 2018 Atbildēt
Ramona Liepiņa

Zinu ka ir daudz godprātīgu ārstu, tomēr kā lai saprot to, ka manu bērnu nozīmē uz operāciju, tur visu it kā skaisti ķirurģisko pusi paveic, pat narkozi piešķīra, tomēr pēc operācijas tika konstatēts, ka tā nav veikta pilnā apmērā , puika to jau norādīja operācijas zālē, ārsts saka, ka tas nekas, ir ok, tā pat ir labāk.... tomēr atkārtota vizītē cits ārsts norāda, ka operācija nav veikta kā sākumā bija nolemts, un tā jāveic atkārtoti, vēl tāda maza nianse, bērns pa šo laiku ir atļāvies kļūt pilngadīgs, līdz ar to ši manipulācija tagad mums maksās ap 1000euro, vai nav skaista dāvana no ārstu puses?

5.dec 2018 Atbildēt
Ausma Kokneviča

Rakstam un runājam par algam! Ārzemes tāda birokratija un nolaidiba pret cilveka dzivibu tiktu smsgi sodīta

6.dec 2018 Atbildēt

Komentēt