Komentāri: Pārim pēc pusdienām Rīgā populārā ēstuvē regulāri jāmokās ar veselības problēmām

Lauma

kurš cilvēks gan iet vietā, kur no ēsmas regulāri paliek slikti? Varbūt nomainīt ēstuvi?

16.nov 2018 Atbildēt
Preilene Bajare

Bieži neeju uz Lido,bet tajās reizēs kad esmu bijusi-nekādu sūdzību...ja šai klientei kas netīk,lai iemācās pati gatavot,vai lai apmeklē sev piemērotāku ēstuvi...kur problēma?!

16.nov 2018 Atbildēt
Gita Grase

1) neviens nespiež iet pusdienās uz "Lido" - gatavojat mājās paši; 2) pusdienu porcijai "Lido" nepievienojiet devu skaudības par veiksmīgu biznesu - novēliet veiksmi arī turpmāk! Kāpēc tieši 2 cilvēkiem regulāri problēmas pēc maltītēm "Lido"? - dīvaini, mūsu ģimene Rīgā braukšanas reizēs jau gadiem pusdieno "Lido" un nekādu problēmu nav bijis (piezīme gan - necenšamies pārēsties un ēdam lēnām)

16.nov 2018 Atbildēt
Iveta Verovkina

Kāpēc iet atkārtoti, ja domā, ka kaut kas traucē vai rada problēmas? Lai būtu par ko sūdzēties? Kārtējais negatīvisms un kašķa meklēšana. Ja pašiem fizioloģiski traucējumi, tad gatavojiet mājās sev īpaši diētisku vai ārstniecisku maltīti, bet nekasieties publiski! Mums arī ir pāri 65g., bet, paldies Dievam, tādu mentālu un gastroenteroloģisku problēmu kā Jums pēc "'Lido"' apmeklējuma nav.

16.nov 2018 Atbildēt
Elisa Meijere

tapat pa retam apmekleju lido, un nekad pec tam nav bijusas veselibas problemas, pat perku zupas un salatus lidzi, garsigi un visa gimene ed, ari virs, kam svaks veders, bez problemam.:)

18.nov 2018 Atbildēt
Ilze Jegorova

normalas sievas gatavo pasas,nevis virus valka par zabigalovkam.

18.nov 2018 Atbildēt
anita

Vairakus gadus gan nevajadzetu iet uz estuvi ,ja no ediena slikti.

19.nov 2018 Atbildēt

Komentēt