Komentāri: Autovadītājs ļoti dusmīgs par CSDD darbinieka attieksmi Limbažos

Anatolijs Andrejevs

Darbinieks neredzēja naudaszīmes pie ātrumkloķa.

19.nov 2018 Atbildēt
Vitauts Barakausks

Ja atmiņa neviļ, tad visās CSDD apskates stacijās ir video novērošana. Nevajadzētu būt problēmas noskaidrot darbinieka rīcību, - protams ja pēkšņi kameras nav saplīsušas. :)

19.nov 2018 Atbildēt
Jānis

Brauciet uz CSDD nodaļu Preiļos. Visu adekvāti paskaidros un adekvāti norādīs, kas jāizdara tūlīt un kas tuvākajā laikā. Esmu ļoti apmierināts ar darbinieku profesionālo attieksmi.

19.nov 2018 Atbildēt
Yohn Plunt

Tam čalim acīmredzot riebjas, ja lauktehnikas, elektrības ģeneratoru un sūkņu motorui tiek stūķēti automašīnās. Es arī šitos smirdīgos tarkšķinātājus čakarētu visādos veidos. Man pašam arī riebjas dīzeļa (ne)motori.

19.nov 2018 Atbildēt
Modris Muižnieks

Šķiet,ka neesi neko labāku redzējis dzīvē,kā 100 gadīgu dīzeļa ģeneratoru. Mūsdienu dīzelīši murrā,nevis tarkšķina! Runājot par smirdēšanu,smird jūsu benzīnieki tā,ka nav iespējams braukt no aizmugures.Sajūta tāda,ķa dzīvu degvielu grūstu laukā pa izpūtēju! Tā ka nevejag t...rst!

19.nov 2018 Atbildēt
Alfs

Tur jau ta lieta ka tu sedi dizelim vienmer aizmugure ar savu šujmašīnu. Un tapec tev riebjas dīzeļi.

19.nov 2018 Atbildēt
Yohn Plunt

Beidziet jau nu jūs traktoristi te muldēt. Smird tie jūsu dīzeļi kā maitas un kūp un tarkšķ, un piesārņo apkārtni. Labi, ka Civilizētajā pasaulē tos jau visai aktīvi aizliedz. Esmu gana daudzus simtus tūkstošu jūdžu nobraucis ar tām parodijām par motoriem, lai tos neciestu ne acu galā. Un nē, es nesēžu nevienam smirdeklim astē, es tos kūpošos, kuslos tarkšķekļus apdzenu pie pirmās iespējas. Par laimi elektormobilis ir daudz, daudz dinamiskāks par tiem kancerogēnas vielas izplatošajiem dranduļetiem.

19.nov 2018 Atbildēt
Rolands Varkalis atbilde Yohn Plunt

Pats tu muldi, esmu braucis ar visādām mašīnām un traktoriem, visi ir labi un katram ir savi mīnusi, taču šitā stulbā muldēšana ir tavā mazajā aprobežotajā galviņā izdomāts. Tagad izsmēķēt cigareti ir kaitīgāk nekā visu dienu elpot no izpūtēja

19.nov 2018 Atbildēt
Yohn Plunt atbilde Rolands Varkalis

Nu tad ieteiktu tev nākt klajā ar jauninājumu un laist sava smirdīgā traktora izplūdes gāzes tieši salonā. Divi labumi vienā rāvienā - svaigs un silts gaiss, un vari vēl papildus piesmirdināt to ar savām stulbajām cigaretēm. :D Laikam jau visi tie kam riebjas dīzeļu smirdoņa ir muļķi. Tikai tu viens esi gudrs. :D

19.nov 2018 Atbildēt
Aldis Kokarevics atbilde Yohn Plunt

paēd normālu pārtiku,plānprātiņ,un pirms sēdies savā dzirksteļu kastē nomazgājies,tad nekas tev tur nesmirdēs!

20.nov 2018 Atbildēt
Yohn Plunt atbilde Aldis Kokarevics

Turpini vien pļūtīt. Par laimi drīz varēsi savu smirdošo, klabošo kuļmašīnu kūpināt kādā slēgtā teritorijā un kavēties atmiņās, kā kādreiz nesodīti smirdinājies un kūļājies pa satiksmi, kā tāds s**ds pa āliņģi. :)

20.nov 2018 Atbildēt
Andris Ozols atbilde Yohn Plunt

tu esi riktiigs pajolins

20.nov 2018 Atbildēt
Mārcis Kānītis atbilde Yohn Plunt

Lai uzražotu vienu elektromobilu dabai tiek nodarīts lielāks kaitējums nekā no dīzeļa un visam vēl galā neviens vēl nav atbildējis kur liks nolietotos akumulatorus. Kā saka piediršu citu dārziņu lai savs nesmirdētu.

23.nov 2018 Atbildēt
Ritvars Kupcis

Lūžņiem satiksmē piedalīties aizliegts. Pa velti jau nečakarē, ja nav aizdomas ,ka knapi sastutēts uz tehnisko apskati.

Brauciet ar mopēdauto !!!

19.nov 2018 Atbildēt
Zita Ozoliņa

Nav nekas trakāks ,ja Tev pa priekšu velkas kāds vecs BMW vai Volvo dīzelis kurš smird kā traks.Vācijā jau aizliedz tos dīzeļus.Cerams Eiropas regulas nonāks arī pie mums tad nu redzēs kur bāzīs savus dīzeļus.Limbažu CSDD šodien valda kārtība.Auto pārbauda perfekti. Es pat teiktu pārmērīgi perfekti. Telefoni visiem ir.Ir.Nu filmējiet visu.Es to daru.Nav aizliegts.Ja kas strīdu izšķirs video

19.nov 2018 Atbildēt
nezinam

Pati eat limbažu sdd bijusi?pārāk kārtīgi viņi cenšas apjāt katru ,kurš pie viņiem iebrauc,lai tikai naudu viņiem atstātu..ar to pašu lapu kurā viņi sabāzuši 2vniekus,droši var iziet skati mašīnai nepieķeroties jebkurā citā scss,nez kā tad tā!

p.s.sasmird benzīn dzinēji,padomjlaika imperatori!

19.nov 2018 Atbildēt
nezinam

csdd,atvainojos

19.nov 2018 Atbildēt
Andris Krogzems

Jau 10 gadus vairākiem transporta līdzekļiem eju tehnisko apskati tieši Limbažos. Puiši, kas tur strādā, ir samērā stingri, bet ne bez pamata. Ja ir kāda vaina, tad liek to novērst. Un man par to prieks, jo uz pa ceļiem jāpārvietojas drošiem auto. Nekad neesmu pat dzirdējis, ka no kāda būtu paņemts kukulis ... tā nu gan pie mums nenotiek. Cilvēcīgu attieksmi gan esmu piedzīvojis vairākkārt, piemēram, izrādās nedeg aizmugurējais miglas lukturis. Nevis uzreiz dod melno uzlīmi uz mēnesi, bet ļauj aizbraukt līdz servisam, aši to salabot, un atgriezties, lai dabūtu izietu tehnisko apskati. Forši čaļi, stingrībai ir jābūt ... un cilvēciskai attieksmei arī ... tā turēt!

19.nov 2018 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Limbažos TA izeju daudzus gadus, ir gadījies visādi, reizēm nācies braukt otro reizi, dažādu defektu dēļ, bet runa nav par to. Īpašu "piekasīšanos"neesmu novērojis, kaut pie gados pasenam autiņam to izdarīt nav grūti.Žēl,ka rakstā nav nosaukts konkrētā inspektora vārds, tad varētu ko bilst, vai rakstītais ir vai nav atbilstošs patiesiem notikumiem, jo zināmi ir visi inspektori un viņu darbošanās stils. Netipiskas skaņas motora darbībā? To vismaz varēja izskaidrot atbraukušais servisa meistars. Eļļas līmeni man neviens nekad nav skatījis, bez tam braukšana bez eļļas vai ar lielu līmeni virs normas apdraud tikai auto īpašnieka maku.:) Jā, skatās vai eļļa kaut kur nesūcas. Pats braucu ar autogāzi un problēmas ar atgāzēm nemēdz būt.

20.nov 2018 Atbildēt

Komentēt