Komentāri: Sieviete ar bērnu Juglas poliklīnikā piedzīvo ko briesmīgu

Anitq Jasikevica

Ir sitācijas , kad bērnu nav iespējams atstāt mājās , jo nav kas pieskata .Tāpēc jānem līdzi gribi , vai negribi un citiem tas būtu jārespektē .

6.nov 2018 Atbildēt
Dzintra Ābola

Interesanti, kā to jāsaprot "....ja ir iespēja, neņemt mazu bērnu visur līdzi...."??? Piemēram, man bija analoģiska situācija, kad tieši mazajam bērnam bija jāapmeklē medicīnas iestāde Rīgā. Varbūt visiem jāmācās būt saprotošākiem un iecietīgākiem pret līdzpilsoņiem, īpaši pret maziem bērniem, jo, atcerieties, jūs katrs savulaik arī bijāt mazs un arī jums tā darīšanu kārtošana nepadevās tik ātri, un drīz būs klāt vecums, kas atkal liegs jums to visu paveikt pietiekami ātri.

6.nov 2018 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Iespējams, ka tas vecis bija transvestīts un šim uznāca vēlme pašam par katru cenu tik sieviešu tualetē. Tas būtu saprotams, bet viņa uzvedība pilnīgi nepieļaujama.

7.nov 2018 Atbildēt
Irma Šiškova

Vispār jau vajadzēja uzrreiz izsaukt policiju - par večveidīgā kropļa huligāniskajām izdarībām! Bet tādi biepļi kaut ko saprot tiklai tad, kad dabū pa žaunām. Svoločam vispār ir nesodāmības sajūta... Ir teiciens - Hamstvo dolzhno bitj nakazano!

9.nov 2018 Atbildēt

Komentēt