Komentāri: Vīrietis dalās ar pieredzi; no bankas konta pazūd vairāk nekā 9 000 eiro

Garce Brown

valsts ir skandinavu iekarota ar naudas palidzibu/karalaika sapelnija naudu/tiro/strada

4.nov 2018 Atbildēt
Skaidrīte Matisone

Uz kaut kāda pamata jau tā nauda tika novilkta?

Ļoti samezgloti un nesaprotami izklāstīts...

4.nov 2018 Atbildēt
Kaspars Namsons

nav svarigi kura valstii dziivo... ari Eiropaa kkur dzivojot, Eiropa ruupeesies par to lai tevi izpederetu... ja ir ko likt pretim, vajag sist pamatiigi... man tagad arii ir darishana ar bijusho, kura kraapa laukaa naudas, melojot kam taa nauda... protams lieki teikt ka liidz manai meitai taa nauda nenonaaca... visu notrieca celojumos pa arzemeem, un ta vislaik... shogad pirmajos paaris meneshos parskaitiju 1900GBP + 1700GBP izteereju kad bijusii ar meitu ciemojaas pie maniim... taa kaa no tiem 1900GBP ko parskaitiju lielaakaa dala aizgaaja celojumos, tad pateicu ka shogad neko vairs neskaitishu... uzreiz padeva uz alimentiem :D bet man ir informacija kas manu bijusho var ietupinaat cietumaa, vina ne tikai man meloja un izkraapa naudas... bet melo ari pashvaldiibai kuraa dziivo un sanem dazhaadus benefitus + melo tiesai, jo iesniegtajos dokumentos daudzkas nebija noraadiits...

pat nezinu ko dariit... Es veelos savu bijusho sodiit par meliem, bet ir cilveeki kas saka lai nebojaju cilvekam dziivi. Bet kaa ar manu dziivi? Kaapeec vienmer tiesas aizstaav sievietes kuras nestraadaa, to vien dara kaa izkrapj naudas no visiem + veel melo par reaalo finansialo stavokli, bet godiigus nodoklu maksaataajus vnk pederee pa pilnu programmu... kaapec bernam jaadziivo pie maates kuras oficialaa statistika liecina ka ir bezmazvai truuciigaa, bet teevam kuram nav pilniigi nekaadu probleemu kkas ir jaamaksaa shai briesmigajai sievietei, kas izjauca gimeni, nozaga bernu, melo un izkrapj naudas.

4.nov 2018 Atbildēt
Ingus Nimants

Pederē to bijušo par visām instancēm kamēr kuņģa sula tek ārā,savādāk miera ne tev ne bērnam.

8.nov 2018 Atbildēt
Sandra Skalberga

Murgs!Ja radìji bèrnus,tad arì uzturlìdzekļi jàdod!prieks,ka ir tàds yzturlìdzekĺu fonds, kurś maksà jùsu bèrniem,kuru "papucìśi" nedara neko savu bèrnu labà.

4.nov 2018 Atbildēt
Adelina Kruze

laikam joko?

Tu te tikai komentē vai arī rakstu izlasīji?

Ja tomēr to izlasīji, tad vajadzēja saprast ka vīrietim rūp savi bērni.

Ja nav kur savu žulti izlikt, aizej uz sporta zāli!

13.feb 2019 Atbildēt
Yohn Plunt

Viss ir kārtībā! Tā ir latvija. Līdzīga iemesla dēļ es vairs neesmu latvijas pilsonis. Nekavējoties atteicos no lpsr pilsonības, tiklīdz saņēmu savas jaunās mītnes zemes pasi. Savas personīgās drošības un labklājības labad.

4.nov 2018 Atbildēt
Arnolds Purins

VAJAG NODOT STARPTAUTISKAI TIESAI, OBLIGATI

4.nov 2018 Atbildēt
Dzintra Freimane

Ārprāts,kaut kāds murgs! KAS TIE PAR LIKUMIEM??? Ierēdņiem,kas izzog un apzog valsti,nepiemēro nekādus likumus,bet vēl piemēro likumu par aizsardzību un neaizskaramību! Tie var zagt,spekulēt,atmazgāt naudas,nodarboties ar kontrabandu-viņus netiesā,neatņem nekustamos īpašumus,nekonfiscē mantu,pilnīgi neko. KAS MUMS IR PAR,, valsti,,-to pat nevar saukt par valsti.Jāsaka tiešām :,,Paldies DIEVAM,ka lielākā tautas daļa atrodas UK,,!Latvijā godīgiem,patiesiem cilvēkiem ,nav ko darīt!!!

4.nov 2018 Atbildēt
Santa Kalve

Latvijai 100!!!

4.nov 2018 Atbildēt
Aldis Auziņš

ak

4.nov 2018 Atbildēt
Sintija

Šī ir patiešām neizdevusies valsts.

Maigi sakot... Ne jau velti cilvēki bēg no šejienes.

4.nov 2018 Atbildēt
Sintija

Šī ir patiešām neizdevusies valsts.

Maigi sakot...

4.nov 2018 Atbildēt
Andris

Tādēļ, es par "nacionāļiem" vairs nebalsoju un ienīstu šo "partiju". Jo, tieši viņi ir tie, kas visus pēdējos gadus atbild par tieslietām mūsu Dzimtenē. Un, kā nav kauna, tam pašam Dzintaram apgalvot, ka viņš mīl šo valsti ?! Naudu un varu viņi mīl. Vairāk neko.

4.nov 2018 Atbildēt
Elpa Pipars

Njā, noģērba pliku. :(

4.nov 2018 Atbildēt
Daina Hronek

Ak šausmas, bet jābūt taču minimumam ko nedrīkst atņemt, 430 eiro. Nu jā, priekš dzīvošanas ārzemēs tas ir par maz. Vid rauš naudu priekš resnajiem cūkām, kas ir pie siles.

4.nov 2018 Atbildēt
Gunta Kulasepa

Arprāts!

4.nov 2018 Atbildēt
Roberts Silins

Kā tas būtu likumīgi iespējams man nav saprotams.Varbūt Ainārs kautko nepasaka līdz galam šajā rakstā?

4.nov 2018 Atbildēt
Liene Zariņa

Ja uzmanīgi lasa, tad viss tur ir pateikts. Vīrietis pats iekūlies parādos, nemaksā soda naudas, uzturlīdzekļus utt, kurus attiecīgi viņam piedzen. Attieksme no paša ar liecina tikai par to, ka viņš pats uz to ir uzprasījies.

"tiesu izpildītāji bija visu arestējuši dažādu nesamaksāto tiesas izdevumu, sodu un Uzturlīdzekļu garantijas fonda maksājumu dēļ"

"Un mani pilnīgi neinteresē, ar kādiem likumiem tā ir pamatota. Ja likums ir netaisnīgs, tas nav jāpilda." < -- no raksta

13.feb 2019 Atbildēt
Jānis Bērziņš

Kāpēc nav redzami komentāri?!

4.nov 2018 Atbildēt
Evija In

x

4.nov 2018 Atbildēt
Evija In

xx

4.nov 2018 Atbildēt
Andris Tolstiks

Bēdīgi..

4.nov 2018 Atbildēt

Komentēt