Siguldas pašvaldības policija sveicina negodprātīgu autovadītāju

© Ekrānšāviņš no twitter

Ir sācies laiks, kad vērot zelta rudeni Siguldā dodas iedzīvotāji teju no visas Latvijas. Kamēr vieni priecājas par dabas skaistumu, tikmēr citi ne pārāk pieņemamā veidā novērtē pilsētas infrastruktūru.

"Novērtēsim pilsētas attīstībā paveikto un cienīsim viens otru, lai ikkatrs Siguldā justos droši! Ar negodprātīgo autovadītāju, kas pārvietojās pa gājēju ietvi pie “Siguldas devona”, Pašvaldības policija sazināsies personīgi," norādīts Siguldas novada pārstāvju publicētajā ierakstā mikroblogošanas vietnē twitter.

Kā redzams publicētajā attēlā, tad šeit patiešām pa gājēju ietvi pārvietojies kāds "Mercedes" markas spēkrata īpašnieks ar savu auto.

Tikmēr tiem, kuri dosies uz Siguldu baudīt zelta rudeni jāatceras, ka Dabas aizsardzības pārvalde uzsākusi Siguldasgājēju serpentīna remontdarbus. Tos iecerēts pabeigt līdz oktobra vidum.

Nebūšanas

Reklāmas, kas daudzus cilvēkus "iegrūda" parādu jūgā līdz 2018.gadam, šodien ir vēsture, kas atkārtojas. Toreiz valdība pieņēmuma lēmumu aizliegt reklamēt ātrās aizņemšanās iespējas uz neadekvāti augstiem procentiem, kas mudināja paņemt naudu dzimšanas dienas svinībām, Ziemassvētku dāvanām un citām lietām, bez kā var iztikt.

Svarīgākais