Komentāri: Sirmgalvis pazūd Rīgas centrā; Stradiņos izcieš nepieņemamu izturēšanos

Anita Groholska

kas atbildes caska??????Un vel nodoklus jamaksa?Par tadu izturesanos,ne kapeikas!Mediki,arsti,tie ir slakteri.Lai caska atbild.

30.aug 2018 Atbildēt
Uldis Bārītis

Nu, apvainojumi slimnīcai ir nevietā. Kā var reģistrēt slimnieku bez dokumentiem? Varējat nezvanīt uz slimnīcu bet pati aizbraukt un tad viss nokārtotos. Arī telefonā bateriju var nomainīt pret jaunu - jānopērk. Re, tētis rehabilitācijas centrā - atrasti kas rūpējas par jūsu tēti, pašiem nav jānopūlas.

30.aug 2018 Atbildēt
Vitauts Leicuns

Sveiks Uldi ! Jā, Tu proti sakarīgi pateikt, nu kā naglai pa galvu ! Visu cieņu Tev ! ( mēs kādreiz abi strādājām СМУ МПСМ )

30.aug 2018 Atbildēt
Anniņa Aivars Plaviņi

Pēc lasītā secinu,ka iespējams dokiumenti vēl ātrās brigādes izsaukšanas brīdī bija.Šausmas par attieksmi uzņemšanā!!!!Visi medīķi TIK PĀRSTRĀDĀJUŠIES,ka trūkst elementāras savstarpējas cilvēcisku attiecību kultūras.Bardaks jau tagad tās datu aizsardzības dēļ.KUR MĒS DZĪVOJAM?Kas notiek Latvijā????Vai mēs vecie cilvēki neesam APDRAUDĒTI???? ik uz soļa???? Tas ir varas genocīds pret neaizsargāto tautas daļu.gados veciem, nabadzīgākajiem cilvēkiem.Protams paruna saka-nav cilvēka,nav problēmu

30.aug 2018 Atbildēt
Эгон Волк

Virsraksts liek domāt,ka viņam uzņemšanā nez ko nodarījuši,bet no raksta kļūst skaidrs,ka dabūja "izciest" to, ka nedarīja neko. Tikpat neloģiski kā,runājot par bērniem " pamešana novārtā"(bezdarbība) tiek skaitīta par vardarbību (darbību).

30.aug 2018 Atbildēt
Alma Zaļūksne

Vismaz tagad BEIDZOT nopērkat viņam jaunu telefonu kurš darbojās normāli... ;)

30.aug 2018 Atbildēt

Komentēt