Komentāri: Klients: Tāda nekaunība no pārdevēja puses sen nebija piedzīvota

Yohn Plunt

Viss kārtībā! latvijā jau kopš neatminamiem laikiem darbojas "diženās" saimniekzemes krievijas princips: "не обманешь - не продашь!" Izskatās, ka kāds būs gana labi nopelnīja pārdodot to miskasti. :)

Protams, ka džeks nekā nepanāks, un dabūs to lūzni beigās nodot skrapā.

3.aug 2018 Atbildēt
Ivars Bērzups

Tak tagad cik zinu Latvijā arī var pārbaudīt a/m pēc numuriem CSDD bāzē un uzzināt tās vēsturi.Tāpat pērkot auto paņem līdzi kādu automehāniķi un aivediet auto pirms pirkšanas uz kādu servisu lai uzmet aci.Un kurš pērk a/m Rumbulas plačos.Pilnīgi garām.

3.aug 2018 Atbildēt
Armands Kravalis

''Arī klātinē pārdevējs par auto.. '' ?! Kā autoram ar gramatiku? Neuzrādās kļūdas? Bet tekstus raksta un skaitās ''labā tehniskā stāvoklī'' ???

3.aug 2018 Atbildēt
Kristaps LV Bam's

Rumbulas plačos vispār neiesaku pirkt auto ,pats vienreiz iekritu uz karbu, vairaki paziņas ir arī iegrābušies,tāpēc silti iesaku pie tiem blēžiem nepirkt nevienu auto

3.aug 2018 Atbildēt
Ādolfs Nāks

Stūres pastiprinātājs nestrādā. Kādam mudakam jābūt, lai ar auto izbraucot kādu gabalu to nepamanītu???

3.aug 2018 Atbildēt
lopkopis

tur nevajag mudakam būt es ari iepirkos īpašnieks ari nobraukaja uz csdd .no rita piedarbināt nevarerja sakilets uz 1 dienu

4.aug 2018 Atbildēt
lopkopis

jums tur taisnība

man gadījums Nopirku arī rumbulas apkaimē Reni saucamo bulku vāģi .parbraucu mājās 150 km mājās no rigas no rita gribeju braukt uz darbu bet dzinēju griež kā pienmašiny ,bet nemaz nelec secinaja ka beigtas sprauslas.saķilets uz vienu dienu un noplēš drausmīgu naudu par preci.1.700 eiro kuru panemu uz kredita.

4.aug 2018 Atbildēt

Komentēt