Lidmašīnas pasažiera nedienas ar rokas bagāžu šokē

© Ilustratīvs attēls

''Kā šādi cilvēki izdzīvo pasaulē?'' jautā aculiecinieks, kura video ar kāda vīrieša nebūšanām tīmeklī aizgājis ''viral''.

Vīrietis izmisīgi un neveiksmīgi cenšas savu koferi iestūķēt lidmašīnas rokas bagāžas nodalījumā.

Video, kuru aculiecinieks publicējis sociālajā tīklā Twitter, redzams kā vīrietis izmisīgi un neveiksmīgi cenšas savu koferi iestūķēt lidmašīnas rokas bagāžas nodalījumā.

Lidmašīnas pasažiera nepārtrauktos centienus iztraucē stjuarte, kura norāda acīmredzamo, ka viņš savu koferi pagriezis nepareizi, pēc kā viņš to beidzot to noliek vietā.

''Nopietni, kā šādi cilvēki izdzīvo pasaulē?'' jautā aculiecinieks, kura video dažu dienu laikā skatīts jau 10,5 miljonus reižu.

Nebūšanas

ASV Tieslietu ministrija (DOJ) ir iesniegusi tiesā prasību pret kravas kuģa īpašnieku un vadītāju, kurš martā Baltimorā sadūrās ar Frensisa Skota Kī tiltu, kā rezultātā tilts daļēji sabruka un vairāki cilvēki gāja bojā, vēsta theepochtimes.com. Varas iestādes vēlas atgūt vairāk nekā 100 miljonus dolāru, kas tika iztērēti, lai no kuģu ceļa attīrītu gružus no sabrukušā tilta, kā arī atjaunotu svarīgas ostas darbību.