Komentāri: Datu aizsardzības regulas sekas - bērnam divas reizes neļauj nodot analīzes

Ieva Pūpola

Spriežot pēc Tieslietu ministrā saņemtā skaidrojuma, ierēdnis, kas to sniedza, ir klaji neprofesionāls - vispārējas frāzes un muldēšana, kas nerisina konkrēto situāciju.

Vai kāds TM sniegtajā vārdu savārstījumā saskatīja atbildi uz jautājumu "Kāpēc bērns nevar nodot analīzes?"

Šeit gan arī akmentiņš Gulbja laboratorijas lauciņā - varbūt ir vērts ieviest pašiem savu sistēmu pēc kuras identificēt pacientus, lai nav lieku reizi jāapstrādā to sensitīvie dati? Vai tad Gulbja laboratorija negatavojās šīs regulas ieviešanai? Visiem riskiem jau sen bija jābūt izvērtētiem un sistēmai - pielāgotai? Ne tā?

11.jun 2018 Atbildēt
Ēvalds Lācis

Droši vien Gulbja laboratorija vienkārši kļūdās.

12.jun 2018 Atbildēt
Edite

Man nav skaidrs. Redz es nevaru savu mazbernu bez dokumentiem uz analizem aizveat .bet taja pasa laika banka vares manus naudas spgrozijumus nosutot Vidam lai izkrata.Vai Vida strada s etas govis un informacija nenopludis svesam ausim.Kas man to var garantet.

11.jun 2018 Atbildēt
Elita Jarvelahte

...kartejo reizi-LATVIESI NR 1...Visiem pa prieksu skrien un paspej citiem pazokes palaizit

11.jun 2018 Atbildēt
Ineta Augustina

Datu aizsardzības regula noteikti nav mūsu aizsardzībai, bet kontrolei. Svarīgi likt cilvēkiem noticēt, ka sveši veči un vecenes kaut kādās iestādēs ir daudz uzticamāki par tuviniekiem (tie, maitas, visu laiku cenšas izkrāpt sensitīvu informāciju, piemēram, bez oficiālas pilnvaras atļaujas interesēties par mazbērna veselību). Bet, tas nekas. ES darīs visu, lai tuviniekus maksimāli atsvešinātu, lai katrs saprastu, ka uzticēties viņš turpmāk drīkstēs tikai ierēdnim iestādē.

11.jun 2018 Atbildēt
Kristina Liepa

tad jau manus datus nekadiem tiesu izpilditajiem ,un kreditreformiem ari nevar nodot!!!

12.jun 2018 Atbildēt

Komentēt