Komentāri: Pircēja: Pārdevēja Tukumā atļaujas pat pie kases skūpstīties

Эгон Волк

Priekš kam tā sveicināšana?! Mani kā piecēju interesē norēķināšanās ātrums un precizitāte. Un nekā lieka!

3.jun 2018 Atbildēt
Эгон Волк

Kā pircēju.

3.jun 2018 Atbildēt
Inese Saulīte

Es nerunāju par šo konkrēto gadījumu,bet bieži vien paši pircēji varēja būt laipnāki,atbildot uz pārdevējas "labdien",cik ir tādu pircēju,kuriem deguns gaisā un tu priekš viņiem vispār esi absolūta nulle.

3.jun 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Nesveicoina ??: Nauda tiek nevis iedota, bet nomesta, ar tādu sejas izteiksmi, ka pārņem sajūta, ka viņai katrs pircējs ir kā apgrūtinājums! ????

tā debilā ""pircēja"" NENojauš ka viņa patiesi ir apgrūtinājums --- tā debilā ""pircēja"" NĀK UZ VEIKALU NEVIS IEPIRKTIES BET PĒC ""SVEICIENA"" UN VĒL PIEPRasa kautkādu ''speciāli viņai "" izturēšanos ..... tā debilā pircēja nāk uz veikalu kašķi meklēt ,,,,,

(( tā debilā "" pircēja"" femonstrē absolūtu necieņu pret otru cilvēku tīši ""pisot viņas dvēšeli "" -- JEBENTIDUSU ka horvāti vai čehi teiktu)))

((...tai debilasjai ''pircejai"" un viņas ""naudai"" ļoti adekvāti tiek norādīta viņas īstā vērtība un vieta ===))

Padomju laikā tādam "'izlepušajam"" pārdevēja vnk tieši pierē arklārtā tekstā pateiktu "' Rij ko dod ... un paklusē ... citādi vēl miliciju izsaulšu lai tevi sutkās par huļigānismu ieliek -- Tu traucē manā darbavietā darbu un normālu pircēju rindu kavē ...""

4.jun 2018 Atbildēt
Inese Siltare

Nedod Dievs satikt tādu pārdevēju kā Tevi! Tādiem vieta garāžā pie dzelžiem.

4.jun 2018 Atbildēt

Komentēt