Komentāri: Latvietis, kuru aizturēja 9.maijā, policiju vaino patvaļā un apmelošanā

Aivars Gross

Droši vien es aŗī spiestu Like un Share ja saprastu ko tas nozīmē.

12.mai 2018 Atbildēt
Haralds Elceris

you better understand "нравится" and "поделится"?

13.mai 2018 Atbildēt
Inese Siltare

Manuprāt tas nav normāli, ka cilvēku aiztur tādēļ, ka viņš protestē pret SAVĀ valstī notiekošo un tikai tādēļ, lai neaizskartu kaut kādas tur sveštautiešu jūtas. Pilnīgi absurda un nožēlojama rīcība no policijas puses. Turpinām klanīties tā vietā, lai parādītu kas ir kas.

12.mai 2018 Atbildēt
Aivars Macs

Inese ,vai Īrijā un Uk ,kad latvieši svin svētkus ,kāds stāv ar līdzīgu plakātu ?

12.mai 2018 Atbildēt
Margots Bogdanovs atbilde Aivars Macs

... ja latvieši svinētu svētkus un kāds stāvētu ar plakātu , ka mēs esam fašisti, mēs to sauktu par provokāciju...

13.mai 2018 Atbildēt
Haralds Elceris atbilde Aivars Macs

(а почему это, вы, евреи, всегда на вопросы вопросамы отвечаете?) vai Īrijā un Uk latvieši runā latviski un kačā pravas, kad viņiem atbild "sorry, I don't understand!"? vai latvieši okupājuši Īriju un / vai Uk, pagērējuši dienēt latvijas armijā un ievazājuši tur civilokupan†us?

13.mai 2018 Atbildēt
Anita Bruzuka atbilde Aivars Macs

bet mēs neejam ielās un nesaucam īrus par fašistiem un vairāk vai mazāk zinām tās valsts valodu, kurā dzīvojam. Un latviešu skoliņas uzturam par savu naudu. Un krievi šeit arī centīgi mācāc angļu valodu nekurnot- pēc darba iet uz kursiem.

17.mai 2018 Atbildēt
Māris

Vienīgi un tikai Like.Varbūt tikai ne vietā un laikā.20 gadus atpakal vajadzēja to likumu par valodu, tagad būtu cita situācija.Un vispār liekas ka tur tas Šadurska kungs vienīgais cīnas par to mūsu valodu,jāzin viena lieta nebūs valodas nebūs tautas.

12.mai 2018 Atbildēt
Normunds Kalnins

Likums par valodu jau pieņēma vēl padomju laikos.Pirms PSRS sabrukuma.Taču daži vēl joprojām nevar iemācīties runāt latviski.Daži vecie cilvēki,tad vēl bija pietiekami jauni lai mācītos.Rūpnīcās apmaksāja latviešu valodas kursus.Atlika tikai mācīties.Skolās obigāto latviešu valodas apmācību ieviesa pakāpeniski.Lai var pamazām apgūt valodu.Ko vēl vajadzēja tādu darīt lai daži labi beidzot sāktu mācīties...Nekas nebija par vēlu.Vienkārši bija jārāda stingray nostāja ka Latvijā būs tikai latviešu valoda Valsts valoda.Daži valodas uzraudzības inspektori izrādijās vāji pret material ieinteresētību.Tādēļ mums ir cilvēki kam ir Latvijas pilsonība ,bet viņi nav Latvijas pilsoņi.Jo valodu nezina un ir pret Latvijas Valsti.

13.mai 2018 Atbildēt
Artūrs Berzins

ko tu tur bazies?lai vini svinas , taa ir vinu pasaule ,kur pieminet , un tie ir krievu svetki .lai atceras , ja vini tur PIE BRIVIBAS PIEMINEKLA SVINETU ,bet seit galigi nevietaa , tas ir tapat kaa ielist sieviesu tualetee , un jautat ,kapec tev nav bikses kaajaas , bet gan kleita

13.mai 2018 Atbildēt
Imants Ronis

Latvietis latvietim labaka uzkoda .

13.mai 2018 Atbildēt
Jānis Kalvis

9.maijs latviešiem valsts karogu izkāršanas diena ar sēru lenti.

13.mai 2018 Atbildēt
Selma Kregere

vai LV ir palicis käds,kas domä liidziigi,?izskatäs visi klanäs un pärbijushies...ka tik vareetu izpatikt...kaut kas nenormäls..

14.mai 2018 Atbildēt
Haralds Elceris
14.mai 2018 Atbildēt
Selma Kregere

käpeec Latvijä buutu jäsvin tä uzvaras diena.luudzu maskavä sviniet,vai tuuliit aiz LV robezhäm.LV tä ir vairäk kä seeru diena.tä svineeshana tak ir visiistäkä provokäcija un nirgäshanäs par latvieshu tautu.

14.mai 2018 Atbildēt
Selma Kregere

ja visai LV tautai buutu shäda nostäja,tad noteikti pienjemtu meerus.ar likumu jäaizliedz Latvijä svineeet okupantu sveetkus.bet valdiibä tak joprojäm ir okupantu peecnäceeji un pretvalstisie domätäji,tädeelj jau arii tä notiek.ja buutu ieradushies vairäki tuukstoshi..ko tad driitu tä saucamä vlsts policia?kauns par tädu attieksmi pret saviem pilsonjiem!!kas juus par likuma sargiem?

14.mai 2018 Atbildēt
orinska

Noliecu galvu si jaunä civeka prieksä. Ja mes visi tä miletu savu zemi, tad krievi pierautos.

19.mai 2018 Atbildēt

Komentēt