Komentāri: Meita sašutusi: Medmāsas rīta sveiciens pēc mokpilnas nakts: "O, izdzīvoja!"

Svetlana Oliņa

Pieļauju, ka šajā slimnīcā notiek arī daudz kas labs, arī daudz labu speciālistu (un vienkārši labu cilvēku!) tur strādā!), taču mūsu platuma grādos par TO nez kāpēc nav pieņemts rakstīt. Savukārt jau kuru dienu visos tīklos tiek publicēta šī izmisīgā vēstule. Cik ilgi vēl tā būs jālasa?!

16.apr 2018 Atbildēt
Inita Atmata

100% jums piekrītu!

16.apr 2018 Atbildēt
Indra Ermansone

Laikam nekad neesi slimnica gulejusi vai ari pati tur strada vai kads tev pazistams,kas tur strada,ja jau sita aizstavi tos sudabraljus! Es nenoliedzu,ka ir labi arsti un jaukas masinjas,tacu-TAS IR VINJU DARBS! Kapec neraksta? Es,piemeram,esmu laba pardeveja,stradaju veikala,man ir daudzi pirceji,kas speciali nak pie manis-kapec par mani neviens neraksta? Si un vel lidzigas vestules bus jalasa tik ilgi kamer ,,cienijamie,, medicinas darbinieki iemacisies attieksmi pret pacientiem!

16.apr 2018 Atbildēt
Svetlana Oliņa atbilde Indra Ermansone

Indra, par to arī rakstu... (esmu gan slimnīcā gulējusi, gan pie laipnām pārdevējām iepirkusies, un vispār Dievs bija žēlīgs, jo dāvājis man iespēju satikt un kontaktēties pārsvarā ar ļoti labiem cilvēkiem, sargājot no "sliktajiem"). Tāpēc arī gribētu, lai biežāk kāds uzraksta par labo un labiem cilvēkiem savā dzīvē!

17.apr 2018 Atbildēt
Sanita Nazarova

A tu Sveta ,ja nepatīk tak nelasi.Vai tad Tev obligatiir jālasa? Jo mēs visi pieraduši dzīvot,kā ir tā ir.Pietiks klusēt.

17.apr 2018 Atbildēt
Juris Odins

sveiki!nezinu par Rigas slimnicam bet varu teikt ka ir Jelgavas slimnica.pats esmu tur bijis un attieksme tur pret pacientiem ir loti pozitiva!darbinieki un masinas ir saprotosi un pretimnakosi!

16.apr 2018 Atbildēt
Mārīte Boša

Vēlos dalīties savā pieredzē. Šajā gadā 2 reizes nācās pavadīt P.Stradiņa slimnīcas Gastroenteroloģijas nodaļā. Ēka ir jauna un moderna. Īpaši vēlos pateikties gan ārstējošam ārstam par sapratni, iejūtību un padomiem, kā arī galvenajam ārstam, kurš veica manipulāciju. Ļoti atsaucīgas medmāsas. Laipnas un izpalīdzīgas. Paldies kolektīvam!

16.apr 2018 Atbildēt
Laima Osipova

Protams,ka ir arī labais.Bet es ļoti labi saprotu meitu,jo viņa vislabāk zin,kas varētu ar tētis notikt,ja nav palīdzība.Un māsiņām ir jādara savs darbs!!Tas nav apspriežams.Un diemžēl pēdējā laikā savu darbu nedara gan māsiņas,gan ārsti.Es nerunāju par visiem ,bet tā tas ir.Un vajag rakstīt,par vārdus un uzvārdus minēt,lai zin varoņus,kuri nestrādā tur,kur būtu viņu vieta.Lai veicas visiem ,mazāk slimot un vairāk cieņu.

16.apr 2018 Atbildēt
Dace Bērziņa

Ja būtu pietiekamā daudzumā gan māsiņas, gan ārsti, tad nebūtu šādas attieksmes. Ja tajā brīdī, kad pēc vairāku pacientu aprūpes māsiņa beidzot vari aiziet uz WC, apēst gabaliņu šokolādes un atvilkt elpu, bet te pienāk klāt radinieks un noskaita, ka neko nedara. Drīz vien jebkuram zūd darba prieks. Katram cilvēkam gribas būt novērtētam, taču Latvijā mediķi ir kļuvuši DAUDZIEM kāju lupatas vietā. Gribi būt zākāts, mācies par mediķi vai skolotāju.

16.apr 2018 Atbildēt
Jana Taurina atbilde Dace Bērziņa

Bet vēljoprojām arstiem un māsiņām ir jaatvieglo pacientu dzive slimnīcā. Tādēļ ir slimnīcas, lai atvestu cilvēkus kuriem vajadzīga medicīniskā palīdzība nevis vnk pagulēt naktīs.

17.apr 2018 Atbildēt
Lolita Obulevica

Pilnīgi neticu informācijai!!!Par Stradiņiem varu teikt tikai to labāko,ir nācies saskarties daudz un bieži!!!Tāpēc pieļauju,ka raksts ir safabricēts.Pilnīgākie meli!!!!

16.apr 2018 Atbildēt
Signija Znatnaja

Laikam pati tur stradajat,jo ta slimnica ir bedre ne slimnica attieksme pretiga,mani ar atrajiem aizveda ar akutam sapem vedera,visiem maigi sakot tur bij po**j ka asaras un sapes locijos registratura 3h un vel var slavet tadu sturu kantori,smiekli nak,vieniga laba slimnica Gailezers,super arsti,cik ir buts momentali apskata,veic analizes un atri rezultati salidzinot ar to stradinju skuuni

16.apr 2018 Atbildēt
Žanis Grandavs

. . un es tā īsti nesaprotu, kamdēļ taisnība ir tik sāpīgi te apsmieta!?

Kad cilvēks slims, es ar to domāju, smagi slims, tad katra diena stunda ir uzvara, tad kāpēc teikums "o, izdzīvoja" nosodāms!? Labi, mediķa sejas izteiksme vai intonācija . . .

Ir tāds termins, kā "kara medicīna" to es no armijas laikiem, jā protams, no padomju okupācijas armijas laikiem, tad , lūk, ko man mācīja, ka kara laikā mediķi vai kā tos sauca "medsanbati" vispirms ķērās klāt tiem ievainotajiem, kuriem izredzes izdzīvot, tā teikt, atgriezties frontē, bet bezcerīgajiem tik pretsāpju līdzekļus, lai nekliedz! Un tas pats, ļoti atvainojos, csng reizēs, tu labi saproti, ka redzi "dzīvu līķi" . .

Die's ir debesīs nevis ātro auto. .

Variet man piekrist vai nepiekrist, bet visi reiz būsim miruši, pasaule jāredz ar skaidrām reālam acīm nevis asarotām pasakām ticošām. Atvainojos ļoti aizvainotajiem . . .

16.apr 2018 Atbildēt
Arnolds Purins

Var but ta bija mirstama istaba. Tur lauj mirt un klat neiet.

16.apr 2018 Atbildēt
Indra Ermansone

Nav dumu bez uguns! Ne pirmais stasts par neatsaucigiem medicinas darbiniekiem. Pati uz savas adas ari esmu pieredzejusi ka ir gulet slimnica. Protams,man gan bija tikai traumeta laba roka,tacu kad ar susmigam sapem nakti pamodos un saucu palidzibu(piespiedu pogu) atnaca masinja,uzreja,lai aizveros,pateica,ka neko nevarot izdarit un aizgaja. Tas bija 2013.gada Rigas 2. traumatologijas slimnica. Ta ari visu atlikuso nakti nomocijos raudadama un traucedama gulet parejam divam pacientem.

16.apr 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

O izdzīvoja !! personiski es neapvainotos -- Man tas nozīmētu uzslavu un tādu kā eksperta atzinumu ""vēl padzīvosim""

ta meita taču pati ir ghalīga muļķe --edomīga ,pastulba ..bez mazākas empātijas un sapratnes ka bezpersonisks "";labrīt"'veci būtu nobeidzis .... O),izdzīvoja ! nozīm4e ka VECOIS NEBIJA AIZMIRSTS --

16.apr 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

tā muļke ir galīgi stulba un bez empātijas --- O, izdzīvoja !! ir daudz labāk nekā bezpersonisks ''labrīt'' -- tas nozīmē GAN UZMUNDRINĀJUMU SLIMAJAM , GAN ZĪMI KA NAV bijis AIZMIRSTS --KA IR BIJUSI KĀDAM INTERESE PAR TO VAI DZĪVS VAI MIRST ((KAUTVAI TĀPEC KA DERĪBAS NOSLĒGTAS)

..tai stulbakjai meitai nav ar humora izjūtu kārtībā ---

Personiski es labāk dzirdu uzmundrinošu ''melno humoru"" nekā pieklajīgas frāzes no kurām vemšana sākas ...

tā muļke negrib saprast ka cilvēki ir mirstīgi --- ta muļķe nesaprot ka tqadu stulbu meitiešu kurnēšana ieļauno,ievaino un tuvina nāvei jebkuru kas viņu tuvumā spiests tadas indesķērnes pieciest --

16.apr 2018 Atbildēt
Filips Līcis

>>>>Žanis Grandavs (12:23) Pilnīgi piekrītu rakstītajam . Man nav saprotams uztraukums par rīta frāzi ....,,O ! Izdzīvoja . Tā varētu teikt arī līdzjūtīgs cilvēks

saprotot ,......kas bija jāpārdzīvo ,,vājniekam '' un viņa asistentiem no piederīgo puses.

Nezinu un nevaru iedomāties ,kādas replikas būtu šeit sarakstītas pie letāla iznākuma ,ja šī pati māsas palīdze no rita slimnieka meitai būtu pateikusi : ,,Paldies ka Dievs pieņēma !'' Negribu nevienam novēlēt saņemt šāda veida paziņojumu ,jo arī tas līdzinātos standarta frāzei : ,,Mēs darījam visu ,kas mūsu spēkos ,.....diemžēl .....

16.apr 2018 Atbildēt
Inese Siltare

Ja kādam medmāsas replika par izdzīvošanu šķiet vietā un pieņemama, tad ir diezgan bēdīgi, jo tā nav normāla attieksme pret slimnieku. Ārstējošais personāls nekādas replikas vispār nedrīkstētu izteikt un šī jau nu ir krietni aizskaroša. Latvijas iedzīvotāju intelektu, līdz ar to attieksmi pret līdzcilvēkiem, parāda šim rakstam sekojošie komentāri un tad jau nav brīnums, ka medmāsa, kura ir viena no mums, šādi izturas.

16.apr 2018 Atbildēt
Anna Datashvili

Я не верю!!!Всю свою жизнь я лечусь в этой больнице.В ней прекрасные специалисты.а 27 отделение я знаю особенно хорошо,потому,что там дважды спасли жизнь моей старенькой маме и мужу.Знаете,каждый видит то,что хочет видеть.Я не видела там злых медсестер и грязных палат.Я разговаривала с прекрасными специалистами и людьми.которые старались помочь людям выжить несмотря на возраст.Я ни разу не нашла у мамы грязного памперса,вседа был поменян.Зря Вы так!Иногда,когда у нас плохое настроение,то все кажется в черном цвете.А я говорю огромное спасибо всему 27-ому отделению и многим другим медикам прекрасной больницы.

17.apr 2018 Atbildēt

Komentēt