Komentāri: Vai nav par traku? Pircēju Ogrē šokē lielveikala pārdevējas attieksme

Andris Diržis

Nu huliš problēma sidar , iesēdies kasē par kapeikām un parādi augstu apkalpošanas kultūru !

28.feb 2018 Atbildēt
Aivars Punka

Beidz lohotrons! Lūk speciālista viedoklis draņķi!

zametkielectrika.ru/electricity-s...#comment-64885

28.feb 2018 Atbildēt
Tautas balss

Mani kaitina tas, ka KASIERES sveicina pircēju (jo nauda jāiekasē!), bet nekad nav manīts, ka sveicinātu kāda PĀRDEVĒJA. Es šādu sveicienu nekad neatņemu, jo 1)Svētie Raksti šādu iespēju IZSLĒDZ; 2)es NEKAD nesveicinos ar svešiem cilvēkiem; 3) atturība ir tolerancei māsa, vulgāra sasveicināšanās - liekulības barotne.Gribu piezīmēt, ka PSRS laikos šāda veida liekulība netika kultivēta, un veikalos kasieres ar savu sveicienu NEUZBĀZĀS.

28.feb 2018 Atbildēt
Jānis Bušs

Met pie malas svētos rakstus-tu jau ar sava avatara nosaukumu grēko :)

1.mar 2018 Atbildēt
Elijah atbilde Jānis Bušs

Grēko VISI. Un nav gudri citam grēkus uzrādīt, ja pašam to neskaitāmi.

1.mar 2018 Atbildēt
Valdis Panks

Kas tur jauna pārdevēja ir "ieviesusies"? Nekad nevienu, kas tur neuzbāztos ar savu sveicienu neesmu redzējis. Man arī nepatīk tie uzspēlētie sveicieni, bet tāda nu ir ta etiķete, kura nabaga pārdevējam jāievēro, jo "rietumu" gudrie ir izstrādājuši tādu "kultūru" vai zinies, kuru vēl var palaist gar ausi, bet kad drogās, cirkulī u.c. "paaugstināta servisa apkalpošanas" vietās sāk uzbāzties ar to, šito un vēl nezin ko, tad gan gribās rupji pateikt tiem veikalu un iestāžu vadītājiem un īpašniekiem: n@fig pārspīlēt!? Latvijā ir cita mentalitāte! Un nevajag no pārdevēja prasīt kaut kādas iestudētas lugas! Bet pircējs, kuru pārdevēja nepasveicināja, bet tas turpina kacināties, ir tipisks kašķa meklētājs un nevajag aizmirst, ka PIRCĒJAM NAV vienmēr taisnība!

28.feb 2018 Atbildēt
Ilmars Guza

Uzspēlētie sveicieni tiešām kaitina. ja nu bieži iepērkas pie vienas un tās pašas, tad gan prasītos sasveicināties vienalga no kuras puses

1.mar 2018 Atbildēt
Elijah atbilde Ilmars Guza

Vai BIEŽA iepirkšanās ir sveiciena prerogatīva?

1.mar 2018 Atbildēt
Sandra Sproge

sveiciens Valdim pati arī esmu kasiere pārdevēja TEV TAISNĪBA

28.feb 2018 Atbildēt
Эгон Волк

Kasierim jāskatās nevis tev acīs,bet uz preci. Un nekavē citu pircēju laiku ar tērzēšanu! Vienīgais,ko gaidu no kasē strādājošā- maksimāli ātra norēķināšanās. Liekvārdība tracina.

1.mar 2018 Atbildēt
Elijah

Patiesi tracina. Kad dzīvoju Vācijā, nevarēju izturēt to kasieru āža blēšanu: Dankēēēēēēē...Schoene wochenendēēēēēēē... Viss, ka ir nepatiess, un no sirds nenāk, ir grēks un rutīna.

1.mar 2018 Atbildēt

Komentēt