Bērnudārzā aizliedz apmeklēt labierīcības, jo audzinātājām nav laika visiem slaucīt dibenus

© Ilustratīvs attēls

Skandāls izcēlies Krievijas pilsētā Čeļabinskā, kur bērniem ticis aizliegts apmeklēt labierīcības, ziņo ''Комсомольская правда''.

Traci uzrīkojusi kāda no bērnu māmiņām, kura ievērojusi, ka mazais, pārdoties mājās, vienmēr burtiski skrien uz tualeti. Noskaidrojot situāciju, viņa uzzinājusi, ka bērnudārzā tiek liegts apmeklēt labierīcības.

Vecākiem apspriežoties vienam ar otru, ātri vien noskaidrojies, ka šī situācija ir visiem tur ejošajiem rakariem.

Bērnudārzā audzinātājas bijušas neapmierinātas ar vecāku jaukšanos viņu darbā: ''Grupiņā, kur ir 20 cilvēki, nav laika katram slaucīt dibenu, bet paši viņi to nedara kvalitatīvi un grupiņā ievazā mikrobus.''

Eksperti gan norāda, ka tas ne tikai ir nepieļaujami un var bērniem izraisīt saslimšanas, bet piedevām arī atstāt iespaidu uz ''dabisko vajadzību'' nokārtošanu arī pieaugot.

Nebūšanas

Liepājnieks Gregors Jānis devies divu dienas atpūtas braucienā uz Parīzi. Ierodoties lidostā, lai dotos mājup aviokompānija “airBaltic” paziņojusi, ka lidojums kavēsies par teju četrām stundām. Tātad pasažieri var pretendēt uz kompensāciju, tomēr liels bijis pārsteigums, saņemot atbildi, ka šajā reizē kompensācija nepienākas, vēsta "Bez Tabu".

Svarīgākais