Liepājā šoferis no autobusa izmet māti ar ievainotu bērnu

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Kaspars Krafts, F64 Photo Agency

Liepājā oktobra sākumā kāda sieviete paudusi sašutumu par neadekvātu vietējā autobusa šofera rīcību, raksta liepajniekiem.lv, atsaucoties uz "Kurzemes Vārdu".

Sieviete kopā ar dēlu vēlējās no slimnīcas aizbraukt līdz Biznesa centram to apskatīt vismaz no ārpuses, pa autobusa logu.

Redzot, ka monitorā parādās vēl viena pietura, pasažiere nav sapratusi, kādēļ šoferis šajā vietā liek izkāpt. Tā kā viņa nereaģēja, šoferis vispirms sācis kliegt un lamāties, pēc tam abus izgrūdis no autobusa.

Turklāt bērnu sagrābis arī aiz nesen operētās un vēl aizvien apsaitētās rokas. Sieviete par notikušo vērsusies ar iesniegumu Valsts policijā, pie tiesu medicīnas ekspertiem arī fiksējusi zilumus.

Nebūšanas

Aizkrauklietis Jānis savas ģimenes spēkratu aplīmējis, lai varētu drošāk justies satiksmē. Uzlīmes ir gana spilgtas un automašīnu padara redzamāku. Diemžēl Jāņa radošās izpausmes CSDD tehniskās apskates inspektors nav spējis novērtēt un Jānim ikgadējā atļauja piedalīties ceļu satiksmē ar savu busiņu netiek pagarināta, vēsta "Bez tabu".

Svarīgākais