Komentāri: Strenču Psihoneiroloģiskās slimnīcas teritorijā savairojušies vairāk nekā 60 kaķi

Inguna Kiperčuka

KAUNS STRENCHU slimniicai un Domei!!!!!Vai vinjiem nebuutu jaapiedalaas shii paligaa saucienam?????Tikai paaris briivpraatiigo un divas Biedribas kuras atsaucaas-vai vinjiem tas jaadara par skaistaam aciim??????Tieshaam Domes seedee nevar visi kopaa apseesties un iedaliit liidzekljus kakju sterilizeeshanai?????Pasaule atveries!!!!Labaak piesoliit iemidzinaat-noshaut,noindeet????KAUNS par jums!!!!Paldies biedriibaam Trinite un Liberta-paldies Zanda ,paldies Sarmite,Elena un Ildze-esmu lepna ka paziistu juus-labus,atsauciigus un dzivnieku miiloshus cilveekus!Lai jums laba veseliiba!!!!!

31.aug 2017 Atbildēt
shambo

Ko tā persona, kas "pati personīgi" piedalījusies kaķu izķeršanā tur trako kā bacils monstrs. Kaķis dziedina tieši psihiskās saslimšanas - tātad ne velti tur tie kaķi ir nolikti. Kaķis pārstāv panētas Ketu negatīvo enerģiju, kas izraisa psihiskās saslimšanas, savāc to, asimilē un pārveido par pozitīvu. Cieniet kaķus, tāpt kā suņus un visu dzīvo, un jums iet labi un neslimosiet.

31.aug 2017 Atbildēt
Eu beidz

Strenčos nets pieejams arī pacientiem

Tas priecē

31.aug 2017 Atbildēt
Uldis Popovs

es tikai gribēju piebilst, ka Strenču slimnīcas vadība pārmeta man, ka es biju izlicis palīgā saucienu sociālā tīklā facebook. teica, ka mans publicētais tāpat neko nedos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31.aug 2017 Atbildēt
lopkopis

man mājās ir veseli 10 peļu junkuri ,bet es ar saviem esmu galīgā ēnā

31.aug 2017 Atbildēt

Komentēt