Komentāri: Glābjot suni no cietsirdīgas nāves, dzīvnieku mīļotājai jāstājas tiesas priekšā

Arvids Bobinskis

Mūsu valstī reizēm diemžēl tā notiek- ja izdarīsi kaut ko labu, tad var gadīties, ka par to saņemsi nevis pateicību, bet sodu.

16.feb 2022 Atbildēt
Tedis

Nu šitā bāba tak ir stulbāka par betona kluci,laikam jau vecis ar nav gudrāks.....

16.feb 2022 Atbildēt
Acidum

To tavs vīrs lika uzrakstīt, bāba?

16.feb 2022 Atbildēt
Jana Streleca

Kas šobrīd notiek ar suni - gan faktiski, gan juridiski? Ja Baiba suni apzīmēja ar mikroshēmu un reģistrēja uz sava vārda LDC, kā ir iespējams, ka policijai viņai atņem viņas suni un atdod diezin kam diezin kādos apstākļos? Vai suns maz dzīvs??

16.feb 2022 Atbildēt
DŽA

Gan faktiski, gan juridiski, suns pieder viņai. Viņa paņēma klaiņojošu suni, čipēja suņuku. Un tas ir pierādījums tam, ka suns ir viņas. Kamdēļ viņa sunīti atdeva, nav ne jausmas. Tagad viņu atpakaļ dabūs būs ļoti grūti.

16.feb 2022 Atbildēt
DŽA

Būtu jājautā pašam sunim- pie kā tu vēlētos palikt?

16.feb 2022 Atbildēt
Teodors

Morāli materiālo pretenzijas prasību pret Latviju par diskriminējošu attieksmi un IDB iesniegumu par interešu konflikta sastāva pazīmēm un proti, ka liek samaksāt sāpju naudu it, kā cietušajai kurai suns it kā pieder , bet nav nekādu praktisku pierādījumu. Pret policistiem būtu jāsāk noziedzīgu darbību nodarījums izmeklēšanā ar cenšanos iespaidot cietušo personu izspiešanas nolūkā inkriminējot safalsificētu krimnāllietu.

16.feb 2022 Atbildēt
Roberts

Gan jau šī strādā ķīniešu restorānā un meklē pārtiku pa Latviju

16.feb 2022 Atbildēt
Māris Ozoliņš

Labie darbi ne vienmēr atmaksājas. Bēdīgi. Bet kruķus vajag sodīt

16.feb 2022 Atbildēt
Valdis Rudzitis

Mīļie tautieši, apkārt kovids klaiņo, karš Ukrainā, bet jūs par ko šeit? Policijai taisnība. Jo ments arī Āfrikā ir ments. Svešajai sievai , kurā savāca suni arī taisnība, jo kovids vēl nav beidzies, bet čipi beigušies. Par ko plosaties? Par suņuku? Atslābsti, ārā plosās omikrons.

17.feb 2022 Atbildēt

Komentēt