Komentāri: Sieviete atklāj, kāpēc viņas suns kļuvis par vegānu

īpaši stulbs

Suņi, kas ēd kukurūzu, pirž vēl vairāk.

24.okt 2021 Atbildēt
manC no laukiem

...čigāns iemācīja zirgu neēst... būtu iemācījis arī nedzert, bet nepaspēja - zirKs nosprāga... ne jau suns izlēma kļūt par vegānu - viņam kāds prasīja?... īpašniecei tā iegribējās - moderni taču... piedāvājiet tam sunim gabalu gaļas - domā, šis atteiktos?... tad arī redzēsiet patieso izvēli...

25.okt 2021 Atbildēt
josh

Ja, nu zemesriekstu sviests, kas pats par sevi ir neveselīgs, noteikti aizstās sunim gaļu! Gaļā ir neaizvietojamas olbaltumvielas, varbūt nabaga sunim tagad pičkā iekā vēl uztura bagātinātājus un vitamīnus tabletēs? Ja ir tāda pārliecība, vajadzēja ņemt nevis suni, bet dzīvnieku, pārtiek tikai no augiem — kaut kādu iguānu, vai kanārijputniņus, vai kaut vai trusi. Tagad tā ir reāla dzīvnieka spīdzināšana.

24.okt 2021 Atbildēt
josh

Redzēju tagad savu komentāru, daudz kļūdu, bet domāju, ka ir saprotams, neņemšos tagad labot labot pareizrakstību un ievietot iztrūkstošos vārdus. Tā notiek, kad domas skrien ātrāk par pirkstiem.

25.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Vegāni ir mazliet dīvaini, bet vienreiz nācās pagaršot viņu picu. Mēli var norīt, labāka, nekā Latvijā pa TV reklamētās.

24.okt 2021 Atbildēt
josh

Un uz tās picas bija siers? Tad tā nebija vegānu pica. P.S. Arī Mozarella ir siers.

25.okt 2021 Atbildēt
Eriks Kruskops

Nabaga suni sabojaaja tikai skaudiibas peec . Peec principa , ja es needu galu tad neviens neediis .

24.okt 2021 Atbildēt

Komentēt