Komentāri: "Šī stulbuma dēļ, iespējams, zaudējām mīļo kaķīti"; Pāvilostas iedzīvotājus aicina būt piesardzīgiem

Pujene Sārtā

Ja tas kaķis bija tik mīļš, tad vajadzēja savu kaķi pieskatīt, nevis palaist vazāties kur ienāk prātā. Ja nevari savu dzīvnieku pieskatīt, tad neņem, ja negribi, tad negaudo par sekām!

3.jun 2020 Atbildēt
Gina Pavelskopfa

Pujene-Tu esi riebīga.Un negaudo,ka es tevi nosaucu par RIEBĪGU

13.jun 2020 Atbildēt
Silva Dziedataja

Uz dzīvniekiem nevajadzētu attiecināt tādus noteikumus, kas neatbilst attiecīgās sugas dzīvnieku dabai. Un kaķa dabai neatbilst staigāšana pavadiņā vai "pieskatītam". Nez, kā to pieskatīšanu iedomājas! Un nav ko aizstāvēt tos, kam kaķis nozīmēja tikai to naudiņu, cik nu tur par vienu kaķi maksāja- un līdz ar to bija pilnīgi vienalga, vai tas ir klaiņojošais kaķis vai kāds, kad tik vairāk savākt un garāku kapeiciņu dabūt.

3.jun 2020 Atbildēt
Pujene Sārtā

Pilnīgi noteikti arī suņi daudz labprātāk skraidītu savā vaļā, nevis ietu pie pavadas. Jebkuram dzīvniekam patīk brīvība, bet ja tas ir mājdzīvnieks, tad viņam arī jāatrodas savās mājās ar savu saimnieku, un saimniekam ir jārūpējas par to, lai viņa dzīvnieks netraucētu citiem, nevis palaist pa durvīm lai klaiņo un aizd*irš kaimiņu puķu dobes, siltumnīcas, bērnu smilšu kastes un vēl apšpricē ogu krūmus ar visām ogām... Citiem nav jācieš no tā, ka kāds nevar savākt savu dzīvnieku.

3.jun 2020 Atbildēt
Krista atbilde Pujene Sārtā

Un šādu dzīvnieku nīdēju mākslas darbi ir visi uz ielām atstātie kārumi un rotaļlietas ar naglām, skrūvēm un žiletēm. Ne tikai dzīvnieki aiz*irš dārzus un krūmus. Vēl vairāk to dara cilvēks.

3.jun 2020 Atbildēt
annamarija atbilde Pujene Sārtā

Tu,pujene, neesi aizdomājusies, ka arī kādam varētu traucēt? Jeb uzskati sevi par tik ''vērtīgu'' un neaizstājamu uz šīs pasaules? Pilnīgi iespējams, ka ir kāds, kas cieš tāpēc, ka eksistē tu un nav neviens, kas tevi ''savāc''. Patiesībā,paldies dievam, ka man kaimiņos nedzīvo tāda augstprātīga un sevi pārvērtējusi radība, kā tu, jo man pilnīgi noteikti tu traucētu - riebjas primāti, kuri iedomājas esam pārāki un vērtīgāki par pārējo dzīvo radību.

3.jun 2020 Atbildēt
Iveta Vītola atbilde annamarija

Trāpīts.Tieši manas domas!Precīzāk nepateiksi.Un kur< izšķiļas

4.jun 2020 Atbildēt
Pujene Sārtā atbilde annamarija

Jā, es noteikti traucēju tiem primātiem, kas iedomājušies, ka viņi un viņu kaķi ir pasaules nabas, uz kuriem nekādi likumi neattiecas, kuri uzskata, ka visa šmuce aiz viņu dzīvniekiem ir jāsavāc citiem! Tādiem primātiem es noteikti traucēju, bet nemaz par to nebēdājos! Es neesmu dzīvnieku nīdēja, man pašai ir suņuks - mīlēts un lutināts, bet atrodas manas mājas teritorijā un netiek palaists vazāties apkārt un "pamedīt". Citiem nav aiz mana dzīvnieka jāvāc sūdus, es rēķinos ar līdzcilvēkiem un nekad aiz sava egoisma nespīdzināšu dzīvnieku pilsētas dzīvoklī!

4.jun 2020 Atbildēt
Pujene Sārtā atbilde Krista

Tos mākslas darbus tiešām atstāj klusie dzīvnieku nīdēji, bet tā ir atsevišķa kategorija, kas tiešām ienīst tieši dzīvniekus. Man riebjas nevis dzīvnieki, bet viņu bezatbildīgie īpašnieki (par saimniekiem tādus nevaru nosaukt), un es nebaidos to arī pateikt! Spriežot pēc tā, cik vārnu te man saklupa virsū, tādu bezatbildīgo ir nospiedošs vairākums...Tāpēc jau mums nav iespējams šos jautājumus sakārtot civilizēti, jo vairākums uzskata, ka viņam nav jāpieskata savu dzīvnieku, viņš var nerēķināties ar līdzcilvēkiem,bet ja ar dzīvnieku kaut kas notiek, tad, protams, vainīgi ir visi citi, tikai ne pats...Ka attiecas uz cilvēku aizmēslotajiem dārziem un krūmiem - ja cilvēks nevēlas savākt aiz sava dzīvnieka un uzskata, ka to jādara citiem, tad būtu naivi cerēt, ka viņš gribēs kaut ko vākt aiz sevis...

4.jun 2020 Atbildēt
Edmunds Kance atbilde Pujene Sārtā

Piekrītu!

4.jun 2020 Atbildēt
Edmunds Kance

Dzīvneku īpašnieki paši tiešām ignorē sabiedrības intereses un jebkādus likumus - tādu ļautiņu ir daudz.

4.jun 2020 Atbildēt
Firsova Inese atbilde annamarija

100%pievienojos

5.jun 2020 Atbildēt
Gina Pavelskopfa atbilde Pujene Sārtā

Atkal tā riebīgā Pujene diršs. tavas puķu dobes laikam ir tā piedirstas un visi ogu krūmi apšpricēti. UN TO TEV VAJAG,ESI PELNĪJUSI

13.jun 2020 Atbildēt
Anita Torne atbilde Pujene Sārtā

Es savu kaķi ārā nelaižu,viņam ir daudz ar ko nodarboties istabā,kāpnes,nagu asināmais,baseins,jo patīk ķepas mērcēt ūdenī,dažādas mantas.Ārā var dabūt ērces,savainoties....

23.jun 2020 Atbildēt
Agita Geslere

Neiedomājami, kaut kur vēl notiek šāda veida kaķu izķeršana ? Ja likvidē visus klaiņojošos kaķus un tajā skaitā arī mājas kaķus, kuri iet medībās, tad nekontrolējamas peļu un žurku saimes ir garantētas...un nav saprotaams, no kura laika kaķiem pielieto " personas datu aizsardzību ", ja saimniekam netiek sniegtas ziņas...neticu, ka visi iedzīvotāji sāka bez mitēšanās telefoniski meklēt savus kaķus....neaizmirstiet, ka kaķi ir mednieki...tādi kā sanitāri....

4.jun 2020 Atbildēt
Pujene Sārtā

Nu nesmīdiniet ar tiem sanitāriem... Kaķis bija sanitārs tajos laikos, kad tas medījums bija viņa pamatbarība, pēdējos gadu desmitos šī suga ir degradēta līdz interjera priekšmeta līmenim. Kurš visādus Whiskas pieēdies kaķis ies medībās??? Sliktākajā gadījumā aiz gara laika izpostīs kādu putniņu ligzdiņu... Pat klaiņojošie kaķi sen vairs nekādas žurkas un peles neķer, bet draudzīgā kompānijā ar tām dzīvojas pa pārtikas pilnajām miskastēm!

4.jun 2020 Atbildēt
Gina Pavelskopfa atbilde Pujene Sārtā

Pujene-TU VĒL NEESI NOVĪTUSI?

13.jun 2020 Atbildēt
Edmunds Kance

Vispār jau Dzīvnieku aizardzības likumā bija runa par 14 dienu nogaidīšanas periodu pirms lēmuma par klainojoša dzīvnieka eitanāziju- iesaku pārlasīt šo likumu.

4.jun 2020 Atbildēt
Gunta Griniņa

Šitādas sārtas pujenes ir gandrīz katrā daudzdzīvokļu mājā,kurām viss traucē,tad bērni kliedz,tad sunītis rej,tad kaķītis viņas krūmam uzčurā.Tādām pujenēm vajadzētu pārcelties uz vientuļas salas,tur neviena dzīva radība netraucēs.

4.jun 2020 Atbildēt
Pujene Sārtā

Nē, cienītā, tādām kā Jūs jāpārceļas uz mežu, jeb vismaz uz privātmāju dziļos laukos, lai Jūsu kaķu varza netraucētu normāliem cilvēkiem dzīvot cilvēku sabiedrībā! Tikko tepat parādījās kārtējais asarainais raksts par 20 no drausmīgiem apstākļiem dzīvoklī izglābtiem kaķiem... Un viņi tur pēkšņi neteleportējās no Marsa, bet viņus tur savāca kāda apdauzīta kaķu vecene, kas gan savu dzīvokli pārvērta par izgāztuvi, gan par elli pārvērta arī visu kaimiņu dzīves. Tiem kaimiņiem tik tiešām var no sirds just līdzi...Ja būtu izlasījusi manis rakstīto, nevis tikai bārstījusi savas asprātības, tad nebūtu jāmurgo par vientuļām salām... Es skaidri norādīju, ka mans dzīvnieks atrodas manas mājas teritorijā, nevis dzīvoklī. Un suns man ir tikai tāpēc, ka man ir šī teritorija, kur viņam izskrieties, netraucējot citus cilvēkus. Es gan pret savu dzīvnieku izturos atbildīgi, gan rēķinos ar citiem un nevedu savu dzīvnieku kārtot dabiskās vajadzības svešos dārzos. Arī savus ogu krūmus es neaudzēju tam, lai visiem vazaņķiem būtu mīztuve, bet gan tam, lai ciemos atbraukušie mazbērni varētu droši pieiet pie krūma noplūkt un apēst tīras ogas. Vientuļa sala noderētu tiem augstprātīgajiem iznireļiem, kas uzskata, ka cita darbs un ieguldītie līdzekļi nav nekas salīdzinājumā ar viņu absolūti izcilajām personībām un viņu apkārt vazājošamies mīluļiem

4.jun 2020 Atbildēt
Firsova Inese atbilde Pujene Sārtā

Kāpēc Jūs neesat saitītē? Ar tik agresīvu domāšanu arī voljērs būtu piemērots.

5.jun 2020 Atbildēt
Pujene Sārtā atbilde Firsova Inese

Varbūt miermīlīgā kundzīte pastāstīs, kā tad izpaužas tā mana agresīvā domāšana??? Vai agresija ir tas, ka es ievēroju, lai arī joprojām nepilnīgos, bet jau tomēr eksistējošos likumus attiecībā uz dzīvnieku labturību? Vai agresija ir tas, ka es cienu līdzcilvēkus un nevienam ar savu dzīvnieku neuzbāžos un nelaižu viņu kārtot savas dabiskās vajadzības svešos pagalmos? Vai agresija ir tas, ka man nav pieņemama dzīvnieku kolekcionēšana antisanitāros apstākļos? Varbūt pasēdiet vien pati savā voljērā un apdomājiet savu dubultmorāli!

6.jun 2020 Atbildēt
Anita Kalnina atbilde Pujene Sārtā

Bet tak tā problēma ir viegli risināma! Sēdiet voljērā ar siksnu ap kaklu un sargājiet tos ogu krūmus. Pēc jūsu bļaušanas izskatās ka jūs nemaz nezinat kā izskatās ogu krūmi. Un kaķi starp citu pa kokiem neložņā. Un vēl droši vien jūs nezināt, ka tieši mēs dzīvojam dzīvnieku pasaulē, bet ne viņi mūsu. Un beidziet tēlot pasaules nabu, citādi jūs visi Rīgas kaķi apčurās.

10.jun 2020 Atbildēt
Anita Kalnina atbilde Pujene Sārtā

Šis komentārs bij domāts KARALIENEI PUJENEI.

10.jun 2020 Atbildēt
Pujene Sārtā atbilde Anita Kalnina

Šis domāts PRINCESEI ANITAI KALNINAI... Paldies par smieklu devu visai dienai! Sen nebiju tā smējusies... Cienītā, izskatās, ka Jums tie visi Rīgas kaķi jau sen smadzenes aizčurājuši...Bet nu tā ir tām pilsētas mamzelēm, kas ogas redzējušas tikai kastēs lielveikalā un tirgū...Tāpēc jau nav nekādas sajēgas par to, ka ir augļu koki un ir arī ogu krūmi... Ar tādām prāta spējām droši varat ar turziņu rokās stāvēt pie kāda ozola vai liepas un gaidīt, kad no turienes sāks birt jāņogas vai ērkšķogas...Skolās jau laikam vairs tādas elementāras lietas nemāca, debilizācija rullē... Drīz vairs neatpaliksim no aizokeāna nācijas, kur miljoni piena pārstrādes koncerta veiktajā aptaujā bija atbildējuši, ka šokolādes pienu iegūst no brūnajām govīm...Baidos, ka Jums vairs pat voljērs un saitīte ap kaklu nelīdzēs, ja virs tā kakla labākajā gadījumā ir tikai smukumpumpa... Ne mazāk smieklīgs bija arī apgalvojums, ka kaķi pa kokiem neložņā...Tikai nezin kāpēc gandrīz katru dienu tiek šķērdēti glābšanas dienesta resursi, lai stulbākos šīs sugas eksemplārus celtu nost no kokiem, jo uzkāpt kokā prot, bet nokāpt nejēdz...

10.jun 2020 Atbildēt
Pujene Sārtā

Atvainojos, "piena pārstrādes koncerna"...Humora koncertu mums te uzrīkoja Anita... Nu jau kolektīvi iesmējām par milzīgajiem jāņogu kokiem, kuros nabaga kaķi pat uzrāpties nespēj...Vēlreiz paldies par šo anekdoti!

10.jun 2020 Atbildēt
Anita Kalnina atbilde Pujene Sārtā

Rīgā gan ir milzīgi augļu dārzi vai ne. Un kaķis kāpj par piemēru ābelē, lai apčurātu ābolus? Ja jau tev tik daudz smadzeņu, lai pat neapjēgtu par ko runa.,tad smejies vesela. Un cik labi ka zini, ko esmu redzējusi vai neesmu. Pirms izlasi ko raksti, un tad spied pievienot. Pati uzraksti anekdoti un tad ņirdz(par sevi) tev kad pirkstu parāda arī ņirdz? Kā var ar tādu traumu sadzīvot, ja visur rēgojas čurājoši un kakājoši mājas kaķīši. Un jā, es rakstiju ka kaķi pa kokiem neložņā, nevis nekāpj. Jo ložņā čūskas. Bet jā tak vajag drukāt glupības, nesaprotot šī raksta jēgu. Tikai viens ieteikums, centieties nepārdzimt nākošajā dzīvē par kaķi, kaut mājas. Karma neguļ! Visu gaišu!

10.jun 2020 Atbildēt
Pujene Sārtā atbilde Anita Kalnina

Anitiņ, ložņā ne tikai čūskas, Jūs arī ložņājat pa komentāriem, tekstu uztvert nespējat, tāpēc arī jāskatās uz pirkstiņiem, lai pasmietos...Vai kaut vienā manā komentārā bija minēts par milzīgiem augļu dārziem tieši Rīgā, un vai es kaut kur biju pieminējusi apčurātus ābolus ? Es rakstīju tikai par apčurātiem ogu krūmiem, un priekš īpaši attapīgajām atgādināšu vēlreiz - āboli ogu krūmos neaug...Tieši Jums varu ieteikt pārlasīt kādas muļķības sarakstījāt pirms pievienojat.Vēl tik sāciet stāstīt, ka mājas kaķīši jau nu nečurā un nekakā vispār un pa svešiem dārziem viņi dodas tikai un vienīgi zinātniski pētnieciskās ekspedīcijās.Nezinu, kas Jūs bijāt iepriekšējā dzīvē, bet šajā Jums ir nepaveicies - tā gribās izteikties, bet tieši pašai to smadzeņu, lai apjēgtu par ko ir runa, pietrūkst...

11.jun 2020 Atbildēt
Gina Pavelskopfa

Izskatās,ka tā vecā,apkaltusī pujene ir debīla. Viņu vajadzētu sterializēt vai eitanizēt. Kāds svaigs gaiss tad būtu

13.jun 2020 Atbildēt
Gina Pavelskopfa atbilde Pujene Sārtā

Vecai pujenei tikai eitanizāciju.Voljērā nav viņu ko turēt un vēl barot.

13.jun 2020 Atbildēt
Gina Pavelskopfa atbilde Pujene Sārtā

Vecajai pujenei prātiņš tu tū'Mudīgi vienu špricīti-un būs miers-nebūs apčurāti krūmi-varēsi mierīgi čučēt.

13.jun 2020 Atbildēt
Pujene Sārtā atbilde Gina Pavelskopfa

Ak, Dievs! Kurš nu būtu māvis... Lai jau bildīte maziņa, bet tomēr redzams, ka nekāda jaunā vijolīte gan neesat, ka tikai nebūsiet vēl novītušāka pujene par mani...Un tādu kā Jūs tuvumā nekad nebūs svaiga gaisa, jo tādas vecas, ar žulti piesūkušās cilvēknīdējas smird pa gabalu. Un atkal kārtējā, kurai ārkārtīgi gribās izteikties , bet prātiņa nepietiek, lai tos smalkos vārdus vismaz pareizi uzrakstītu, un tādas citus sauc par debīliem un spriedelē par prātiņa dislokāciju... Vēl smieklīgāka ir tā intelekta pērle par to, ka apčurātu krūmu problēmu var atrisināt ar krūma īpašnieka nošpricēšanu... Diemžēl, nāksies Jūs apbēdināt, jo apčurātu krūmu problēmu var atrisināt tikai to čurātāju nošpricēšana...

15.jun 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Labi vismaz, ka siksniņu, lopi tādi, atdeva! Žēl, ka Pāvilosta tālu no Jēkabpils, jo mums te to kaķu pa pilnam. Dažreiz pat tikai par pieci eiro var dabūt vai pusspaini ar kaķēniem.

5.jun 2020 Atbildēt
Kristīne Legzdiņa

Normāli cilvēki savu mīluli pieskata un iemidzināti uzreiz neviens nedrīkst jo ir nedēļā laikā lai cilvēki patversmē var atrast savus mājas kaķus ja netīšām noklīdis bet izlaist ārā apzināti norāda tikai uz jūsu pašu bezatbildīgi rīcību

15.jun 2020 Atbildēt
Pujene Sārtā

Jūs pareizi minējāt - NORMĀLI CILVĒKI... Es jau arī rakstīju, ka normāli būtu savu dzībnieku pieskatīt, bet noteikti pamanījāt, cik daudz nenormālo kā vārnas saklupa man virsū. Ko tikai nav gatavas ar mani izdarīt: siksniņu ap kaklu, ķēdē piesiet, voljērā ieslodzīt, ēst nedot, beigās vēl nošpricēt...Jūs teiksiet, ka mēs dzīvojam normālu cilvēku sabiedrībā??? Tā nav normālu cilvēku sabiedrība, kurā, lai aizstāvētu savu un sev līdzīgo bezatbildību un necieņu pret līdzcilvēkiem, gatavi savus līdzcilvēkus pat nogalināt! Lūk, šeit būtu darbiņš došības policijai, nevis pētīt, vai tikai kāds par amerikāņu noziedznieku nav ko sliktu ierakstījis...

15.jun 2020 Atbildēt
Inita Papendika atbilde Pujene Sārtā

tad jautājums,ko ar diskusiju gribējāt panākt un kāpēc vispār to uzsākāt?lasu un brīnos,kā reiz vienā komentārā rakstīju-mūsu nācija nav un nebūs vienoti,tāpēc ar mums viegli manipulēt.Skarbi patekšu,ka tie normālie sen ir prom,palikuši vien tie tārpiņi,kam šī sūdu čupiņa ir mīļa(man arī:)))un piedodiet,bet 2/3 tomēr ir tie Krištopāna nosauktie muļķa reņģēdāji.Tikai tie rupjību un jēlību rakstītāji aizmirst,ka attiecīgām iestādēm viegli ir viņus izcelt no mājas čībiņāmun pabrīnos,ka šeit tās rupjības,jēlības pat netiek cenzētas.nu ko ,aplausi klauniem.

15.jun 2020 Atbildēt

Komentēt