Komentāri: Rīgas zoodārza darbiniece: Strādāju tikai 2 nedēļas, bet man jau ir viens biezs vārds sakāms

Vitto

Paldies,Keita.Šo rakstu varētu pārpublicēt visi portāli,varbūt kādam kādā smadzeņu rievā aizķersies.

26.jan 2020 Atbildēt
Andris Bērziņš

Pasaki tiem draņķiem trīstāvīgus vārdus...

26.jan 2020 Atbildēt
kails_perverss

Kā redz ka kāds kaut ko iemet, vienalga, kaut vai mežacūkām, tā ar grābekli to iemesto sagrābt, un likt metējiem pašiem apēst. Un tiem kas bļaustās un citādi rada troksni, tiem ar rīksti pa pirkstiem. Lai neviens pretī nepukst, izlikt brīdinājuma zīmes, pietiks ar maziem burtiem, un ar maziem burtiem uz biļetes uzdrukāt, ka iegādājoties šo biļeti piekrītu un apņemos ievērot, un pārkāpšanas gadījumā apēst ar grābekli sagrābto ēdienu, un vai dabūt pa pirkstiem ar rīksti.

26.jan 2020 Atbildēt
Ilze Ugaine

Tieši tā,ja negrib saprast.

21.feb 2020 Atbildēt
Alegers

Kādi vecāki, tādi bērni. Vecāki tādi ir tāpēc, ka skolas tos tā audzināja. Skolas tā audzināja tāpēc, ka mūsu pie varas esošie alkainie suņi jau 30 gadus nemaksā skolotājiem normālas algas, kas skolotāja profesiju degradē, un ir ieviesuši audzināšanas (pareizāk neaudzināšanas) metodes, kur audzinātājam nav nekādu tiesību, utt., utt. Ko sēsi - to pļausi!

26.jan 2020 Atbildēt
Irēna Latiša

Nejau skola neaudzina,bet viņus nedrīkst aiztikt ,atskries vecāki nobļausies par bernu tiesībām,noliks skolotāju,diemžel tagad ir tā,nezinu ko tur var darīt ar tādiem bērniem.

27.jan 2020 Atbildēt
Anna

Mežoņi un mežoņu bērni, precīzi. 70% no apmeklētājiem pašus vajadzētu ielikt būros, lai sēž. Un, starp citu, vislielākie un skaļākie mežoņi ir tieši krievi. Nesaku, ka neviens latvietis netrokšņo, bet ja salīdzina, tad tieši krievi taisa jucekli ar savu neadekvāto, skaļo un agresīvo uzvedību. Un to var novērot ne tikai zoo, bet arī veikalos.

27.jan 2020 Atbildēt
Roberts

Aha, kā jūs tur pērtiķus drausmīgos betona būros turat, nelieši!!

10.mar 2020 Atbildēt

Komentēt