Komentāri: Ļaundari apzināti mežā pametuši haskija kucīti ar 8 mazuļiem

Anita Grīnberga

Iespējams, ka suņu bijušais īpašnieks nav dzīvojis ģimenē- tādēļ viss labestīgais viņam nezināms?!

16.jan 2020 Atbildēt
Ju La

Tad nu shis buutu iistais laiks taadus necilveekus suutiit uz lielo gjimeni aiz resteem!

16.jan 2020 Atbildēt
Astra Mccracken

PALDIES CILVEKIEM,KURI PARUPESIES PAR SUNUKIEM

16.jan 2020 Atbildēt
Ināra Dreija

publicējiet suņu foto,lai kaimiņi atsaucas un tādi ir PELNĪJUŠI BARGU SODU!!!!

16.jan 2020 Atbildēt
Felicita

Neattaisnoju īpašniekus, bet vai tad tās patversmes arī nenodarbojas ar masveida suņu un kaķu iemidzināšanu? Cik man ir sanākusi saskarsme ar dzīvnieku patversmēm, tas vēl ir jautājums, kuri ir ciniskāki - tādi īpašnieki vai tie patversmju pārstāvji, kuriem tikai nosaukums ir cēls.

Un ko tad darīt cilvēkam ar kuci un 8 kucēniem, kurus uzturēt vidējais Latvijas iedzīvotājs noteikti nevar? Un pilni sludinājumi ir ar atdodamiem kucēniem un kaķēniem - neviens viņus negrib. Un arī patversmes neņem. Ir bijusi pieredze (aiznesu sniegā atrastu kaķēnu, mani paliela, valsts dotēta dzīvnieku patversme pasūtīja 3 mājas tālāk; es aiz izmisuma samaksāju par iemidzināšanas poti, jo viņi atteicās arī paši iemidzināt, viņiem naudas neesot; nospriedu, ka savu mūžu vairs neņemšu tādu likteņa pamestu dzīvnieku - pašai vajadzēs nonāvēt vai tāpat atstāt sniegā, ja nav iespēja adoptēt).

Neattaisnoju, bet saprotu īpašnieku izmisumu. Es drīzāk neizprotu dzīvnieku patversmju cinismu, jo viņi tiešām mēdz neņemt pretī pamestus vai pametamus dzīvniekus un iemidzina bez skaļām reklāmām.

23.jan 2020 Atbildēt
Felicita

Viens radinieks pie sevis paturēja 6 mēnešus kucēnu dzīvoklī (izlīdzēja). Māja smirdēja kā pie bomžiem, pēc 6 mēnešiem taisīja kapitālo remontu - grīdu jauca ārā un tapetes pārlīmēja. Un, ja cilvēkam jāiet uz darbu, kā viņš spēj satīrīt pēc 8 kucēniem? Patversmes ņem pretī tikai tad, ja viņus kāds atradis kastē jeb, ja var skaļi sašust par saimnieku nežēlību. Bet patversmes bieži nerīkojas (un mani pārsteidza, ka tik bieži - visas tās dažas reizes, kad izgāju uz kontaktu attiecībā uz atrastu dzīvnieku), lai tie saimnieki nenonāktu līdz tai nežēlībai. Ja runa ir par jau īpašumā piederošu dzīvnieku, tad patversmes vēl dedzīgāk kratās vaļā...

Tad jau varbūt ir humānāk aizvest uz mežu nekā pašam kaut kā nonāvēt...Drausmīga situācija.

23.jan 2020 Atbildēt

Komentēt