Komentāri: Kuldīgā vietējos terorizē nikns suns, kas nebaidās uzbrukt

Yohn Plunt

"elizabete" varētu nevis kopoties ar savu blusaino kvekšķi, bet nolīgt sev LABU latviešu valodas pasniedzēju. Pārstāju lasīt viņas murgojumu pie "viss briesmīgākais".

11.aug 2019 Atbildēt
manya

pilnīgi pie dirsas tavs viedoklis šeit. kārtējais čīkstošais latvietis

12.aug 2019 Atbildēt
Anda Fridrihsone

Ja jau dzivniekus uzskatat par blusainiem vekskiem, tad ari cilveki ir utainie vekski un ja cilveks raksta bez garumzimes tad tas ir pareizi , jo burti domati latinu valoda ,pasi neesat macijusies tad ziniet ko.

11.aug 2019 Atbildēt
Yohn Plunt

Švaki ar redzi? Brilles par švakām? Grūtības uztvert rakstītu tekstu? Kur manis rakstītajā ir izlaistas diakritiskās zīmes? Nu?! KUR!? Un kas ir "vekski"? Un ne jau tu, plekste man norādīsi uz kļūdām! Pati nejēdz uzrakstīt īsu nepaplašinātu teikumiņu bez kļūdām. Redzu, ka jūs, muļķi, uztraucaties par saviem vankšķošajiem blusu maisiem, nekā par ļoti senas Eiropas valodas saglabāšanu. Kauns!

11.aug 2019 Atbildēt
Anna Graholska atbilde Yohn Plunt

Kauns jums par jūsu agresīvajiem izteicieniem...

11.aug 2019 Atbildēt
Līga Stūrmane atbilde Yohn Plunt

Gribētu Jūs satikt dzīvē, vienkārši redzēt vai esat tikpat neaptēsts, bravūrīgs un agresīvs arī klātienē, ne tikai slēpjoties aiz datora.

12.aug 2019 Atbildēt
Anita Bruzuka

kas slēpjas aiz Yohn Plunt- agresīvā suņa saimnieks? Tikpat agresīvs kā viņa suns.

12.aug 2019 Atbildēt
Dace Fišere

Tu, izdzimteni yohn plunt, esi pedofīls vai vienkārši mērglis, kuram dzīvē neveicas??!!! Kāda starpība, cik pareizi raksta bērns, kura acu priekšā sakož viņa sunīti?!!!

12.aug 2019 Atbildēt
mairita

Nu, ir paņēmiens tādam suņam maukt ar kārtīgu ķēfi pa zobiem vai uz purna, tā suņiem vārīga vieta. Zemessargs tādu vienkārši nošautu atbilstoši savām pilnvarām.

21.aug 2019 Atbildēt
mairita

* ķēdi

21.aug 2019 Atbildēt
Linda

Skaidri un gaiši rakstīts ka uzbrūk arī cilvēkiem. Laikam tas pēc kāda domām ir mazākais. Galvenais pareizrakstība. Vajag izlasīt un tad rakstīt tik aizskarošus vārdus. Tam sunim nav jāatrodas bez pavadas un bez uzpurņa ārpus dzīves vietas.

22.aug 2019 Atbildēt

Komentēt