Komentāri: Dzīvnieku draugus sarūgtina pašvaldības pārmetumi par izglābtu kaķīti

Dace Japina

Dzīvība,arī dzīvnieka, pirmajā vietā.bet ja tā izsaimnieko budžetu,tad naudas nav.un paruna vēsta paēdušais neēduso nesaprot.

21.mar 2019 Atbildēt
Biruta

Paldies Gitai un visiem dzīvnieku glābējiem ! MALAČI ! ! ! Dievs svētī viņus !

21.mar 2019 Atbildēt
Santa Kalvāne

Mēs arī līdzīgu kaķīti izglābām. Izauga smuka kaķene, kas ļoti satuvināja ģimeni un dod daudz mīlestības.

21.mar 2019 Atbildēt
Iwona Ratynska

Vot latviesu tauta zarunala!!!! Ludi, vi ludi? A gde empatia, uvazenje K zivīm suscestvam?? Slava Bogu ēst drugije sredi VAS.....

22.mar 2019 Atbildēt
Irēna Žukovska

Lielako tiesu visi izdevumi tiek segti no ziedotaju naudas, praktiski visus glabj brivpratigie, mekle lidzeklus un majas.... Ar kadam tiesibam tagad kads ver te muti vala.... kauns.... KAUNS KADA VALSTI DZIVOJAM! Veci cilveki, berni un dzivas pukainas kustibinas mums nav nekada verte... Tada valsti kadi izaugs musu berni?

26.mar 2019 Atbildēt
Valdis Fuksis

Varētu jau gan pieminēt to atbildīgo personāžu no domes puses, vārdus un uzvārdus, ieņemamos amatus. Lai sabiedrība tomēr zina, kādi cilvēki starp mums dzīvo un kuri tie ir.

27.apr 2019 Atbildēt
Inta Zihmane

citēju:-...….Rīgas domes Mājokļu un vides departaments, kurš pieprasa šādiem dzīvniekiem kā pirmo palīdzību piemērot tikai eitanāziju!! Lai netiktu izšķiesti līdzekļi bezjēdzīgiem gadījumiem!!!!!!...…-tas ir labi teikts. Un tulīt man prātā nāk mūsu diženā cūku ferma SAEIMA, kur šīs labi barotās cūkas un kuiļi aprij visu un pie tam tas ir daudzos jo daudzos miljonos eiro, un kā izskatās vēl nav pierijušies.….vai tik tur arī šai kūtī nevajadzētu kā pirmo palīdzību piemērot eitanāziju????????

20.mai 2019 Atbildēt

Komentēt