Komentāri: Lūdz palīdzību četriem zirgiem, kuri izglābti no drausmīgiem apstākļiem Carnikavā

Vairis Milts

kāpec zirgus nenodod citiem saimniekiem? man meita ar jāšanu nodarbojas, labprāt paņemtu, bet te tikai naudu prasa, lopiņus neatdod. kārtejā naudas slaukšanas akcija?

4.dec 2017 Atbildēt
Aija Miglinieks

pirmkārt, noskaidrojat vai tiešām nedod. Otrkārt, Vai Jums ir tādi līdzekļi, lai zirgus izārstētu būtu pietiekami pacietīgs, lai sagaidītu kamēr viņi atkopjas?

Meitenes un biderība pareizi dara: zirgus visupirms jāatkopj un jāparūpējas, lai ir droši.

4.dec 2017 Atbildēt
Aiga Ozoliņa

Ko tieši Jùsu meita jātu...tās nabaga badā nomērdētās "pensināres"? Tiem zirgiem vairs nekad mūžā,cik nu Dievs vēl atvēlējis,nevajadzētu izpatikt bērnu kaprīzēm. Par šiem zirgiem ir JĀ-RŪ-PĒ-JAS! Nevis jāturpina drāzt zem segliem :(

4.dec 2017 Atbildēt
Gerda Liepiņa

Zirgiem visiem ir jauni saimnieki. Papīri tiek jau gatavoti, kas ir superlēns pasākums. Savus personīgos līdzekļus jau ieguldu un ieguldīšu vēl. Šobrīd gaidam vetārstus un notikušos izmeklējuma izrakstus. Viss tiks publiskots.

5.dec 2017 Atbildēt
Rendija Siliniece

Trim zirgiem ir saimnieki. Ceturtais ir atpirkts, starp citu, par biedrības īpašnieces personiskajiem, nevis biedrības, līdzekļiem. Bet ar visu to, pēc tam, kad zirgs tiks izārstēts un atkopts, tas būs pieejams bezmaksas adopcijai. Par naudas slaukšanu gana smieklīgi skan, ja kāda iestāde mūsu valstī darbojas uz urrā, tad tas ir VID, un ziedojumu izlietojumu šī iestāde kontrolē.

5.dec 2017 Atbildēt

Komentēt