Komentāri: Aculieciniece piedzīvo briesmīgu skatu: Dziļi vīlos cilvēkos...

Aivars Arturovic Celins

It ka kartupeli nav suns,bet kad Sarkandaugava ejot pari Duntes ielai,parplisa maisins un kartupeli pa ielu aizskreja kur kurais,vai tad kads piebremzeja..Ha..Kartupelisi zem riteniem skida ka prieks..Rezultata saglabu ja pusi no 10 mit kg

28.okt 2017 Atbildēt
Andris Diržis

Šodien tas nav svarīgi , tavs kartupelis vai suns , šodien svarīgi , kā tu darba intervijā kvadrātiņos ievilksi krustiņus un apļus ! Vienkārši kāds psihiatra kabinetā paspēs ātrāk uzvilkt balto ķiteli ... Smieklīgi ? Nav gan .Psihu un narkomānu pilnas ielas .Nelec zem ratiem dēļ karpeļiem !

28.okt 2017 Atbildēt
Arnolds Purins

Es it nemaz nebrinos. Valsts attieksme pret cilveku ir tiesi tada, ka cilvekiem pret suni..Vini nem piemeru, seko. Uz prieksu bus vel trakak. Kaut nevajadzetu vajprata valdibai sekot.

28.okt 2017 Atbildēt
Svetlana Oliņa

Valsts nav nekāda ne nekurienes radusies"Leiputrija". Valsts sastāv no ikviena no mums. Nav tāda burvja, kas piepludinās valsti ar godprātīgiem paraugpilsoņien. Ja valstī katrs otrais ir, piedodiet, sūdabrālis, tad tāda arī valsts. Tas ir tāpat kā ģimenē...jo tur jau aug valsts "sastāvdaļas". Ja katrs dzīvo savrūp savu dzīvi, neviens nievienu ne redz, ne dzird, arī ne rūpējas viens par otru,kas tā par ģimeni? Ar valsti jau ir tāpat!

28.okt 2017 Atbildēt
Arbuzs

Piemēram, par trūcīgajiem nerūpējas! Trūcīgo paka ir reizi divos mēnešos! Piemēram, kā čempions kaut kādā sporta veidā no tās nepaēdīs.

31.okt 2017 Atbildēt
Janis Dreijer

tadi cilveki paliek ka vini neredz talak par savu dzipu un naudu. un vel teiksiet ka latvijaa slikti dzivo? cik dzipi aizbrauca man garam sodien gar degumu riga? kads pusimts noteikti.

28.okt 2017 Atbildēt
Juris Morics

Šāda attieksme tiešām šokē... Atceros kādu skatu, kuru redzēju pirms apm. 20 gadiem: ceļa malā gulēja liels vilku suns (laikam automašīnas notriekts) un tam blakus stāvēja pie vecāku rokas turēta, dziļās sāpes raudoša meitenīte... Es šo skatu nekad neaizmirsīšu... Būsim atbildīgi par tiem, kurus pieradinām, jo viņi bez mums vairs nevar... Nežēlīgais laiks rada citsirdību, katram sava bēda... Paldies Tev, Linda, par šo rakstu, gan jau tas liks kādiem cilvēkiem aizdomāties par vērtībām.

28.okt 2017 Atbildēt
Daila Pinzule

Linda gimene ir vienmer melna avs

29.okt 2017 Atbildēt

Komentēt