Šokējošas detaļas par 2 un 5 gadus vecu bērnu slepkavību

© Depositphotos

Toljati (Krievija) notiek divu mazu bērnu slepkavības izmeklēšana. Likumsargi uzskata, ka divus un piecus gadus vecās meitenes sadūra viņu vecākā māsa.

Iepriekš ziņots, ka vienā no Toljati dzīvojamās mājas dzīvokļiem uz balkona tika atrasti 2 un 5 gadus vecu meiteņu līķi ar vairākām durtām brūcēm. Papildus naža brūcēm uz nogalināto kakla bija arī koduma pēdas. Galvenā aizdomās turamā ir viņu vecākā, 13 gadus vecā, pusmāsa.

Kopumā ģimenē bija piecas meitas. Vecākajai ir 18 gadu, viņa dzīvo atsevišķi, pārējās četras (divus, piecus, desmit un 13 gadus vecas) dzīvoja kopā ar mammu Irinu un mirušo meiteņu tēvu. Slepkavības dienā, 8.oktobrī, 13 gadus vecā meita tika lūgta pieskatīt mazākās pusmāsas, un viņas trijatā palika mājās.

Līķus atrada desmit gadus vecā meitene, atgriežoties mājās. Uzzinot par notikušo, māte uzrakstīja ziņu Uļjanai, jautājot, kas noticis. "Tā biju es! Ahahaha,” viņa atbildēja.

Krievijas mediji ziņo, ka 13 gadus vecajai meitenei nepatika patēvs un viņa vēlējās, lai māte no viņa šķiras. Neskatoties uz to, ka kaimiņi pāri dēvē par šķietami labvēlīgu un “parastu vidusmēra ģimeni”, daži atzīst, ka vīrietis sievieti bieži krāpis un sitis. Viņa mēģināja padzīt vīrieti, taču Jurijs negribēja iet prom un pat trīs mēnešus nakšņoja kāpņutelpā. Un nesen sieviete vērsās policijā ar iesniegumu pret savu dzīvesbiedru, jo viņš ielauzās dzīvoklī un atkal viņu sita, taču beigu beigās piedeva viņam, jo ​​pie ieejas uz asfalta bija romantisks uzraksts.

Par slepkavību aizdomās turētā meitene lūdza māti pielikt punktu attiecībām, taču Irina neklausījās meitas vārdos. Pieaugušie bija iegrimuši savstarpējos strīdos, tāpēc nepamanīja 13 gadus vecās skolnieces ciešanas. Acīmredzot viņa nolēma, ka neviens par viņu nerūpējas, un jaunākās meitas tiek mīlētas vairāk.

Rezultātā, vecākiem aizejot no mājām, meitene, palikusi par auklīti, līdz nāvei nodūra meitenes, kas bija viņas patēva meitas no iepriekšējām attiecībām.

Uļjanas stāvokli negatīvi varēja ietekmēt viņas mātes pastāvīgie strīdi ar patēvu, kā arī tas, ka viņas mazās māsas bieži tika atstātas viņai.

Kā stāsta aculiecinieki, Jurijs, ieraugot savu mirušo bērnu līķus, izskrēja uz ielas un ilgi nevarēja atjēgties. Vīrietis mājas pagalmā trīcēja un skaļi kliedza, stāsta aculiecinieki.

13 gadus vecā aizdomās turamā tika ievietota psihiatriskajā slimnīcā psiholoģiskās un psihiatriskās ekspertīzes veikšanai. Sākts kriminālprocess, taču meitenei vecuma dēļ sods nedraud. Maksimāli viņai var nozīmēt ārstēšanu, ja tiek konstatēti psihiski traucējumi.

Svarīgākais