VIDEO: Policija pie diviem aizdomīgiem vīriešiem atrod lielu daudzumu narkotiku

© F64

Likumsargi pie kāda vīrieša atraduši lielu daudzumu narkotiku. Viņš kopā ar draugu bija devies izbraucienā ar īres auto un sevi nodeva dzerot enerģijas dzērienus, vēsta "Degpunktā".

Vīrieši, kas bija izīrējuši “Bolt Drive” koplietošanas spēkratu, tā teikt, iekrita, jo pievērsa likumsargu uzmanību cilājot mašīnas salonā atvērtu pudeli. Tā kā radās bažas, ka autovadītājs varētu būt dzēris, transportlīdzeklis apstādināts. Kā izrādās, šoferim bijis liegums vadīt auto un to noīrējis viņš no cita drauga.

Bažas par alkohola reibumu neapstiprinājās, tomēr likumsargu klātbūtne bija manāmi satrauksui spēkrata pasažieri. Policisti nolēma viņu pārbaudīt.

Pēc jostas somiņas pārbaudes atklājās, ka tajā atrodas vairākas šļirces un pasažieris atbildēja apstiprinoši, ka viņam līdzi ir arī narkotikas. Tas apstiprinājās arī pēc policistu veiktajām pārbaudēm, kuri pie abiem braucējiem atrada arī svarus.

Valsts policija vīrieti aizturēja un pret viņu uzsākts kriminālprocess un piespriests drošības līdzeklis - apcietinājums. Arī automašīnas vadītājam Valsts policija piemēros sodu par tranpsortlīdzekļa vadīšanu bez tiesībām, kā arī pārbaudīts vai viņš pie stūres nebija sēdies apreibinošu vielu ietekmē.

Krimināli

Svētdien, 15. septembrī, agri no rīta Kleistos dzīvība izdzisa kādam jaunam puisim. Viņš kopā ar meiteni uz motorollera bija devušies izbraucienā un, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais