Kāds autovadītājs saceļ kājās daļu Imantas iedzīvotāju

Ilustratīvs attēls © F64

Automašīna bez aizmugurējā rata un žoga atlūzas cilvēkiem atgādina par avāriju, kurā tika iesaistīts transportlīdzeklis, kas attiecīgajā brīdī pat nepiedalījās ceļu satiksmē. Šoferis, kas savu auto stūrēja bez vadītāja apliecības, spēkratu nesavaldīja un izraisīja sadursmi, vēsta "Degpunktā".

Kāds “Mercedes Benz” vadītājs Rīgā, Bebru ielā, klusā brīvdienas vakarā sacēla kājās daļu Imantas mikrorajona. Viņš ietriecās netālu no privātmājām novietotā “Opel” markas auto. Šķērslis neapstādināja transportlīdzekli, un tā ceļš beidzās dažus metrus tālāk.

“Kāds iebrauca sētā un nevarēja īsti saprast, kas tur notika,” stāsta vietējā iedzīvotāja.

Skaļo blīkšķi dzirdējuši arī tie, kas dzīvo tālāk no notikuma vietas. Sākumā cilvēki nevarēja saprast, kas ir skaņas izraisītājs.

Valsts policija apstiprina, ka darbības vīrietis nav veicis skaidrā prātā: “Likumsargi konstatēja, ka automašīnas “Mercedes-Benz” vadītājs bija braucis 0,8 promiļu stiprā alkohola reibumā bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, par ko ir uzsākts kriminālprocess.”

Krimināli

Svētdien, 15. septembrī, agri no rīta Kleistos dzīvība izdzisa kādam jaunam puisim. Viņš kopā ar meiteni uz motorollera bija devušies izbraucienā un, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais