Atklāj detaļas par traģēdiju Inčukalnā

© Depositphotos

Siguldas novadā, Inčukalnā, uz šosejas notika negadījums, kurā cieta kāds motocikla vadītājs, kurš, braucot pa autoceļu, sadūrās ar automašīnu “BMW”, kas veica kreisā pagrieziena manevru, lai nobrauktu no lielceļa. Diemžēl motociklists avārijā gāja bojā, vēsta "Degpunktā".

To, ka uz šosejas noticis, kas nelāgs pamanīja arī netālu esošajā privātmājā dzīvojošie ļaudis.

“Strādāju no mājām, dzirdēju blīkšķi. Pēc brīža dzirdēju, ka meitene maza kliedza. Aizskrēju līdz šosejai un redzēju, ka viens cilvēks guļ uz ceļa,” stāsta netālu dzīvojošais Matīss.

Par negadījumu kāds cits aculiecinieks pastāsta, ka “BMW” vadītājs veica kreisā pagrieziena manevru, lai no šosejas nokļūtu uz mazākas nozīmes zemes ceļa, kas ved uz netālu esošo autoservisa teritoriju. Diemžēl autovadītājs, iespējams, nepamanīja pa pretējo braukšanas joslu tuvojamies motociklu, vai varbūt šoferis nosprieda, ka pagūs nobraukt no šosejas un tādēļ nedeva ceļu mazāk aizsargātajam braucējam, kuram pēc noteikumiem bija priekšroka.

Policijas pārstāvji informē, ka bojāgājušais bija 41 gadu vecs un šis ir jau septītais upuris no motobraucēju rindām šogad. Par negadījumu pie Inčukalna likumsargi ir uzsākuši kriminālprocesu un izmeklē notikušā apstākļus.

Krimināli

Svētdien, 15. septembrī, agri no rīta Kleistos dzīvība izdzisa kādam jaunam puisim. Viņš kopā ar meiteni uz motorollera bija devušies izbraucienā un, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā, vēsta "Degpunktā".