VIDEO: briesmīgs skats Jelgavā - uz gājēju pārejas notriec trīs zēnus

© F64

Jelgavā kāds autovadītājs centās no pilsētas burzmas izrauties dažas minūtes ātrāk nekā ierasts, taču šoreiz šofera pūliņi neatmaksājās. Iespējams, steigas dzīts cilvēks pie sava spēkrata stūres kļuva neuzmanīgs un izraisīja sadursmi, vēsta "Degpunktā".

Videoreģistratora fiksējos kadros redzams, ka jauniešu trijotne šķērso ielu gājējiem paredzētā vietā. Turpretī pagalam nesaprotamu iemeslu dēļ, virzoties pa brauktuves kreiso joslu, sudrabotās krāsas spēkrata vadītājs, pietuvojies “zebrai”, pat nemēģina samazināt braukšanas ātrumu.

Aplūkojot aculiecinieka video, top skaidrs, ka šis incidents gan nav saistāms ar pusaudžu pārlieku steigu un nepārliecināšanos par drošību pirms šķērsot ielu. Tāpat arī šofera darbības līdz avārijas brīdim neliecina par pārgalvīgu vai agresīvu braukšanas manieri.

Visi trīs jaunieši tika nogādāti ārstniecības iestādē. Kā informēja mediķi, viens no puišiem vidēji smagā un divi - apmierinošā stāvoklī. Cēloņus tik neizskaidrojamai vadītāja rīcībai pie stūres tālāk skaidros Valsts policijas darbinieki.

Svarīgākais