17 gadus veca māmiņa nežēlīgi nonāvē savu mazuli; prokurori vairās piemērot viņai bargāko sodu

© pexels.com

17 gadus vecā Hloja Koplena - Andersona no Nebraskas, ASV, apsūdzēta slepkavībā pēc tam, kad saviem vecākiem atklāja, ka pati savām rokām ir nogalinājusi savu jaundzimušo bērniņu, ziņo "Daily Star".

Hloja saviem vecākiem atklāja, ka nogalinājusi nesen dzimušo dēlu.

Jaunā māmiņa pastrādāja īpaši cietsirdīgu slepkavību, kad vēl bija 16 gadus veca. 2023. gada 6. novembrī policija saņēma informāciju par nogalinātu mazuli. Likumsargi ieradās Hlojas vecāku mājās un meitenes guļamistabā atrada līķi. Policija redzēto raksturo kā "šausmīgu, ar asinīm klātu ainu".

Viņa savam mazulim pārgrieza rīkli un vairākkārt sadūra.

Lai izvairītos no soda un paslēptu pierādījumus, Hloja sava bērna līķi paslēpa suņu barības iepakojumā, kuru ievietoja savā drēbju skapī.

Par šāda veida noziegumiem vainīgajiem draud mūža ieslodzījums. Interesanti, ka par spīti tam, ka Hlojas pastrādātā slepkavība bija īpaši nežēlīga un viņu varētu sodīt ar mūža ieslodzījumu, prokurori nepieprasa piemērot maksimālo iespējamo sodu, bet gan 20 gadu ilgu ieslodzījumu. Ja šāds sods tiks piemērots Hlojai, tad viņa vēl pirms 40 gadu vecuma atgriezīsies sabiedrībā.

Hlojas liktenis izšķirsies tiesas sēdē, kas notiks 15. oktobrī.

Svarīgākais