Sieviete lūdz mīļoto pieskatīt bērnu; atgriežoties viņa ierauga līķi

© Depositphotos

34 gadus vecais Roberts Fišers satikās ar trīsgadīgās Žozefīnes māti tikai nedēļu, pirms sieviete palūdza savam jaunajam draugam pieskatīt viņas meitu. Kad māte atgriezās mājās, viņa atrada mazās Žozefīnes līķi, vēsta "The Sun".

Žozefīne dzīvoja kopā ar māti Ņujorkā, netālu no Olbanijas. Jūlijā māte lūdza vīrieti, ar kuru bija satikusies tikai dažas dienas iepriekš, pieskatīt viņas mazo meitu.

Bērns tika nežēlīgi izvarots un nogalināts. Ķermenis, klāts ar sasitumiem un asinīm, nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, kur tika konstatēta viņas nāve.

Žozefīnes brālis, 23 gadus vecais Džikvans Stjuarts, apstiprināja, ka ģimene vēlas Fišeram nāvessodu. "Es gribu, lai viņš samaksā par to, ko viņš izdarīja. Cilvēkiem, kas izdara šādus noziegumus, ir jāsamaksā, viņiem jāpiespriež nāvessods. Šis noziegums bija patiesi šausmīgs."

Fišers atzinis savu vainu.

Krimināli

Vēlā vakara stundā vienā no Sarkandaugavas tramvaja pieturām izcēlās skaļš konflikts starp pamatīgi iereibušiem cilvēkiem. Strīds pārauga kautiņā, kuru izšķirt nācās likumsargiem. Šodien redzot uz sliedēm asinis, apkārtējie pat bažījas, ka tur kāds nosists. Trīs mediķu brigādes tiešām bija ieradušās sniegt palīdzību cietušajiem. Bojāgājušo, par laimi, nav, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais