Dzērājšoferis Vangažos izdomā ko neparastu, lai viņu nepieķer

© F64

Alkohola un saules sasildīts, kāds vīrietis Vangažos nolēma pilsētas centrā izveidot “drifta” trasi. Atpūtas vietas mauriņā viņš ļāva vaļu sava “BMW” jaudai un, griežot saulītes, šķiet, piemirsa, ka īsti legāla šāda stila braukšana nav, vēsta "Degpunktā".

Vangažu kultūras nama darbinieki ir pārsteigti, uzzinot, ka brīvdienās iestādes tuvumā kāds jauns vīrietis ar savu “BMW” zālienā braucis sānslīdē un pamatīgi spolējot.

Vangažu komunālais dienests daļēji zālienu jau ir sakopis. Dziļās rises ir aizbērtas ciet, tagad tikai jāgaida, kad ataugs zālīte. Bet ko domāja neprātīgais dzērājšoferis, joprojām nav skaidrs. Viņš cerēja palikt nepamanīts vietā, kur visapkārt ir cilvēki un pie kultūras nama sienas ir vairākas videokameras.

“Ropažu novada pašvaldības policijas videocentrā pamanīta automašīna, kas iebrauca zaļajā zonā un sāka zīmēt “saulītes”. Saņemta arī informācija no iedzīvotājiem par automašīnu, kas agresīvi braukusi pa pilsētu. Informācija tika nodota tuvākajai patruļai,” saka Ropažu novada PP Operatīvās vadības centra priekšnieks Sandis Gedominskis.

Iespējams, vīrietis gribēja mukt, bet pēc tam, saprotot, ka ir strupceļā un labā kondīcijā, sāka izlikties par kājāmgājēju - tā noprotams no videonovērošanā uzņemtajiem kadriem.

Svarīgākais