Atklātas šokējošas detaļas, kā māte nogalināja savu 10 gadus veco meitu

© depositphotos.com

Kāda māte tika aizturēta aizdomās par 10 gadus vecas meitenes slepkavību Krivijrihā Ukrainā. Par to ziņo Dņepropetrovskas apgabala policija, vēsta UNIAN.

Tiek atzīmēts, ka likumsargi un brīvprātīgie divas dienas meklēja bērnu, par kura pazušanu ziņoja viņa māte. Sieviete apgalvoja, ka pirms divām stundām viņas meita izgāja no mājām un nav atgriezusies.

Operatīvie meklēšanas pasākumi sniedza negaidītu rezultātu: neviens no paziņām meiteni nebija redzējis ne tikai pēdējās stundas, bet vairākas dienas.

“Noskaidrojot visus notikušā apstākļus, policija konstatēja, ka meitene ir noziedzīga nodarījuma upuris, un viņas māte bija iesaistīta bērna slepkavībā. Strīda laikā viņa brutāli nogalināja savu meitu. Lai slēptu nozieguma pēdas, sieviete ielika līķi koferī un aizveda uz vasarnīcu, pārvietoja to pagrabā un iebetonēja,” stāsta policijā.

Policijai izdevās atrast meitenes līķi. Notikuma vietā izņemti lietiskie pierādījumi un līķis nosūtīts uz ekspertīzi.

Tajā pašā dienā tika aizturēta meitenes 40 gadus vecā māte. Ja viņas vainu izdosies pierādīt tiesā, sievietei draud līdz 15 gadu cietumsods vai pat mūža ieslodzījums.

Krimināli

Piektdien, 28. jūnijā, Valsts policija meklēšanā izsludināja kādu vīrieti, kurš bija paveicis sevišķi smagu noziegumu. Šobrīd noskaidrojies, ka, iespējams, pastrādāts dzimumnoziegums pret bērnu. Lai atrastu vainīgo, policija veica izmeklēšanu, un apjomīgo likumsargu rosīšanos ievēroja arī Ķengaragā dzīvojošie, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais