Šausmas Jēkabpilī: vīrietis nogalina savus vecākus un izdara pašnāvību

© Vladislavs Proškins/F64

Vairāku dienu garumā, nepatīkama aromāta nogurdināti, kāda Slimnīcas ielas nama iedzīvotāji Jēkabpilī nolēma noskaidrot, no kurienes nelabā smaka uzradusies. Taču mājinieku centieni izvēdināt telpas jau pēc neilga brīža pārtapa asa sižeta filmas cienīgā scenārijā, vēsta "Degpunktā".

“Vienā dzīvoklī divi līķi atradās. Tajā pašā laikā tur atradās vēl trešais cilvēks, kurš, ierodoties policijai, jo no dzīvokļa bija sajūtama smaka un cilvēki izsauca policiju, lai pārliecinās, kas tur notiek, durvis nevēra vaļā. Kad policija durvis atvēra ar varu, viņš izmetās pa ceturtā stāva logu, un gala iznākumā arī pats aizgāja bojā,” notikušo atstāsta nama iedzīvotājs Edvīns.

Edvīns uzskata, ka pastrādāts noziegums.

“Loģiskais secinājums liek domāt, ka notikusi slepkavība sākotnēji un pats slepkava izdarīja pašnāvību vai vienkārši, mūkot projām[, mira],” min nama iedzīvotājs Edvīns.

Nepatīkamo aromātu kāpņutelpā mājinieki jutuši jau dažas dienas pirms traģiskajiem notikumiem. Sākotnēji ēkas iedzīvotāji nosprieda, ka, visticamāk, kāds no līdzās mītošajiem aizmirsis iznest miskasti. Taču, kad svētdienas pēcpusdienā smārds kļuva nepanesams, cilvēki nolēma apziņot arī pārējos kaimiņus, vienlaikus cenšoties noskaidrot, kāds varētu būt nelabās smakas cēlonis. Pēc aptaujas veikšanas nama iemītnieku aizdomas krita uz kādu ceturtā stāva dzīvokli.

“Lūdzām, lai atver durvis. Tas puisis no sākuma teica: “Man nav atslēgas. Atnāks mamma vakarā mājās un mani izlaidīs no dzīvokļa, tad arī pastāstīšu.” Tad viņam teica, lai attaisa balkonu - uzkāps ugunsdzēsēji un paskatīties. Viņš nepiekrita. Tad teica, ka lauzīs durvis. Izlauza pirmās, tad viņš sāka runāt, solīja meklēt atslēgu. Galu galā viņš nemeklēja atslēgu. Kad izlauza otras durvis, varēja redzēt, ka atslēga ir durvīs,” pastāsta kāda nama iedzīvotāja.

Krimināli

Deviņus gadus vecu bērnu Purvciemā sabiedējis kāds pamatīgi iereibis vīrietis, kurš pie savas garāžas vicinājies ar gāzes ieroci. Sabiedētā meitene nekautrējās notikušo izstāstīt vecākiem, un pārkāpējs aizturēts, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais