Uz ceļa rodas dīvaina situācija un Siguldas policisti uzsāk pakaļdzīšanos

© F64

Kāds šoferis vairākus kilometrus nesaprata vai negribēja saprast, ka likumsargu ekipāža dzenas viņam pakaļ. Vadītājs neuzskata, ka policistu mēģinājumi pievērst viņa uzmanību bijuši pietiekami un likuma ietvaros, vēsta "Degpunktā".

“Renault” busiņu uz Rīga-Ērgļi ceļa netālu no Sporta kompleksa “333” ielenca vairākas pašvaldības policijas automašīnas, kā arī Valsts policijas ekipāža.

Šoferis apgalvoja, ka apdzinis policiju un pēcāk radies pārpratums, jo likumsargi viņam sekojuši un nav bijis skaidrs - ir jāapstājas, vai ne.

Pakaļdzīšanos aizsākusi Siguldas pašvaldības policija. Acīmredzot, vīrietis apdzīšanu būs veicis šķersojot nepārtraukto līniju, jo šobrīd pašvaldības policija darbinieki ir pieņēmuši uz vietas lēmumu uzlikt sodu par nepārtrauktàs līnijas neievērošanu.

Valsts policija uzsākusi administratīvā pārkāpuma process par nepakļaušanos, kurā tiks pieprasīti video materiāli no kolēģiem, lai izvērtētu notikušā apstākļus.

Krimināli

Kāda tramvaja pasažieriem nācās apvienot spēkus ar tā vadītāju, lai aizkavētu kādu vīrieti, kurš maršruta laikā uzmācās nepilngadīgai meitenei. Tramvaja kustība Juglas virzienā tika apturēta piecpadsmit minūtes, līdz ieradās likumsargi un cilvēku aizturēja, vēsta "Degpunktā".